Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többen mondták rám hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többen mondták rám hogy fárasztó gyerek vagyok, ez mit takar?

Figyelt kérdés

többen mondták hogy fárasztó gyerek vagyok meg hogy látszik rajtam stb... nem igazán értem milyen egy fárasztó ember leírnátok (csajok írjatok ,milyen egy fárasztó srác)

22f

2013. dec. 12. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pl gagyi a humorod, ezt takarja.
2013. dec. 12. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Erőltetett vicceket mond. Nem tűnik fel neki hogy nagyon idegesítő.

Folyamatosan dicséri vagy éppen sajnàltatja magát.

Ez mind fárasztó :)

2013. dec. 12. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
számomra az fárasztó,akit idegesítőnek találok,rám erőlteti magát,vagy akármit kezd el mondani egyszerűen nem érdekel,és mondja mondja mondja
2013. dec. 12. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Erőltetett vicceket mond. Nem tűnik fel neki hogy nagyon idegesítő.

Folyamatosan dicséri vagy éppen sajnàltatja magát.

Ez mind fárasztó :)

5/12 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy iszonyat idegesítő, hosszútávon elviselhetetlen stílussal rendelkező, kötözködő alak vagy.
 6/12 anonim ***** válasza:
Fárasztó kérdést ír ki egy fárasztó oldalon.
2013. dec. 12. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Idegesítő, elviselhetetlen, "túl sok", nem kellemes ember. Ez sajnos nem pozitív jelző, úgyhogy gondolkodj el, ha többen is mondták...
2013. dec. 12. 16:49
 8/12 A kérdező kommentje:
nem lehet arra gondoltak hogy össze vissza beszélek , és sokat kérdezek,azt is mondták alapból látszik rajtam hogy ilyen vagyok
2013. dec. 12. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez semmiképpen nem illik a szerelem, szex kategoriába. (Másképpen: Neked innen nem esik le semmi!!!)
2013. dec. 12. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt is jelentheti, hiszen ezek is mind idegesítő tulajdonságok.
2013. dec. 12. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!