Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan koptassam le az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le az exem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már zaklat, nem képes felfogni, hogy én már aoha többé nem akarok szóba állni vele, legszívesebben azt is kitörölném az életemből, hogy köztünk valaha volt valami. Hiába kértem, hogy kezdjen új életet nélkülem, ahogy én is megtettem, nem hajlandó. Pedig hiába adtam neki 101 lehetőséget és bocsájtottam meg neki sokmindent, nem tanult semmiből.

2014. nov. 20. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
a kérdező fiú v.lány elárulhatnád.
2014. nov. 20. 23:10
 2/9 advanced válasza:
hagyd figyelmen kivül. tegyél ugy mintha nem is létezne. talán akkor felfogja a dolgokat.
2014. nov. 20. 23:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2014. nov. 20. 23:11
 4/9 RRR ***** válasza:
szerezz be egy kamu pasit
2014. nov. 20. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Facebook letiltod, sms és e-mailre nem válaszolsz, számát is fél perc tiltólistára tenni. Van aki nem tudja feladni, velük csak így lehet bánni nincs más megoldás
2014. nov. 20. 23:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Új kapcsolatban vagyok, mégsem hagy békén. Nagyívben …, hogy én kapcsolatban vagyok.
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudja a lakcímem és majdnem minden nap a házunk előtt vár.
 8/9 anonim ***** válasza:
Az uj pasid miert nem lep fel kicsit erélyesebben?
2014. nov. 20. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Abból oltári nagy verekedés lenne. Azt pedig én nem akarom.
2014. nov. 20. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!