Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet az exem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap volt a 20. születésnapom és az exem,akivel 2 éve szakítottunk és mellesleg lassan egy éve egy látszólag boldog párkapcsolata van,felköszöntött,pedig nem szokott és végül beszélgetni kezdtünk. Nosztalgiáztunk és elmondta,hogy többször álmodik velem. Nem is tudom olyan furcsa volt az egész. Szerintetek mi lehet vele?2014. nov. 7. 12:07
1/4 anonim válasza:
Esetleg meg akarja csalni a barátnőjét?
2/4 anonim válasza:
Ha nem gyűlölködve váltatok el akkor nincs ebben semmi.
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen termeszetes. Ettol meg nem feltetlenul akar toled valamit.
Az emlekek szepek, az egyutt toltott kozos idotok es szep volt. De mar elmult, igy a nosztalgiazason kivul mast nem erdemes vele csinalni. Az mar nem a jelen.
En is voltam igy lannyal. Jo volt vele, de elmult es semmikeppen nem kezdenek vele.
4/4 anonim válasza:
szerintem semmi,csak barát csevej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!