Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretik a nagy mellet miért a kicsit?

a pasik minden mellet szeretnek :D
Ha válogatnak, akkor nem elég érettek ahhoz, hogy melleket fogdossanak (az anyjáén kívül)

Természetes nagy melleim vannak, még senki sem küldött el miattuk szóval nem hiszem, hogy mindenki a kicsiket szereti.
Talán azzal van a gond, hogy sokan a nagy melleket a túlsúllyal kötik össze ami megint csak baromság.

szerintem egy férfi nem a mell alapján választ magának párt.
A szép közepes,tenyérbe illő mellek is tudnak szépek és vonzók lenni, mindenkinek más teszik, szerencsére:)
Kihalt volna rég az emberiség ,ha csak a hatalmas mellű nőket választanák a férfiak.
Fontos a változatosság.
Valahol itt olvastam,hogy csak a nagy mellű nők tudnak szoptatni, meg csak azok a nők termékenyek vagy valami ilyesmit.
Ismerősöm, közel 45 éves, de olyan gyönyrű alakja van, ikrei születtek anno 18 éve :) és valljuk be pici mellei vannak,mégis gyönyörű , szülés után is irigylésreméltó alakja van, a lényeg hogy ő egyszer két csöpságet is tudott szoptatni,függetlenül a mellmérettől.
Igenis a kismellű nők is gyönyörűek !!!!

azért szeretem jobban a kisebbet, vagy a közepeset, mert tenyérbe illik, nem vagy csak kicsit lóg, aranyos. Meg általában a számomra csinos lányoknak kisebb a melle is, mivel a vékony vagy átlagos alkatúakat szeretem. Nekem szexibb látvány, mint a nagyobb. A nagyok olyan "asszonyosak" :D
A feleségem is kis mellű, vékony csaj :)
32F

fontosági sorrend : személyiség, arc, igényes alak,amihez szép popsi társul,és csak utána jön a mell.
Egy értelmes ,inteligens,igényes nő nem a melleivel fog hódítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!