Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem szeretik a nagy mellet miért a kicsit?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 20:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
10: Nem, én tényleg a kicsiket szeretem. Mi ezen annyira hihetetlen. Értelemszerű, hogy ha nagy mellről szólna a kérdés, be sem lépek.
2014. nov. 20. 20:40
 12/30 anonim ***** válasza:
24%

Csak a magatok nevében beszéljetek "nyalizósok". Én mindenhol az igazi véleményemet írom le, miért nyaliznék egy ismeretlen kérdezőnek??

Mint mondtam: megnagyobbított mell ronda. Ijesztő. Néhány szexmániásnak tetszik, de normális fiúknak biztos hogy nem.

19f

2014. nov. 20. 20:40
 13/30 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ez pont jó:

[link]

Ez határeset, talán kicsit túl nagy:

[link]

2014. nov. 20. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

Most komolyan, ez szánalmas hogy leértékelnek valakit ha megmondja hogy neki a természetes szépség tetszik, a műmelleket stb. utálja.

Mintha az lenne a normális ha mindenki felműttetné a melleit... Néhány embernek a divat és a média eléggé eltorzította az ízlését.

2014. nov. 20. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

C-től, de inkább D-től felfelé megfelelő, de CSAK ha természetes, az implantátumok visszataszítóak és "lankasztóak".

És igen, a nagy mell lóg, és valószínűleg nem is kemény. Ilyenek a nagy mellek.

2014. nov. 20. 20:58
 16/30 anonim ***** válasza:
25%
Úgy érted, te leszel az első aki lepontozót gyilkol, vagy akit meggyilkolnak? ;)
2014. nov. 20. 21:07
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

Ez egy nagy marhaság. A legtöbb férfi (engem is beleértve) a nagy melleket szereti, én személy szerint imádom, megőrülök értük. De csak a természetesekért! Sokan már úgy csinálnak, mintha nagy mellből csak szilikon létezne, pedig a női mellek az implantátumok feltalálása előtt is léteztek:D Egyébként szerintem C-s kosármérettől kezdődnek a jó méretek, de persze a D, E, F, G még jobb. És nem csak szilikonból léteznek ekkorák, és nem csak a kövér nők között találni ilyen hatalmas, természetes (E, F, G) melleket, csak sajnos nagyon ritka.

F25

2014. nov. 20. 21:16
 18/30 anonim ***** válasza:
57%

Ja és ha a férfiaknak a kis mellek tetszenének, akkor nem találták volna fel a szilikont. Bár mint mondta, nekem a szilikonos mellek nem tetszenek meg se közelítik a természetes nagy melleket, de egy természetes kicsin talán jobbak.

25F

2014. nov. 20. 21:18
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
Mert a férfiak egy személy, igaz? Mindenkinek más az ízlése. A szilikonmellektől külön falra mászok...
2014. nov. 20. 21:33
 20/30 anonim ***** válasza:
21%

#19 tévhit.

A legtöbb férfi inkább a természetes kicsit választaná, mint a nagy szilikonost.

2014. nov. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!