Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mikor azt mondjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mikor azt mondjátok, hogy a természetes, sminkeletlen lányokat szeretitek, azt így kell érteni?

2014. nov. 20. 19:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8: Te milyen válaszokat olvastál?
2014. nov. 20. 20:13
 12/20 A kérdező kommentje:
A belinkelt kérdésre 1-2 férfi válasz.
2014. nov. 20. 20:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez a lany sminkelve van... nem erted mit jelent a "sminkeletlen" szo?
2014. nov. 20. 20:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Én értem, pont arról van szó, hogy kb. nincs rajta olyan négyzetcenti, ami ne lenne sminkelve, de ez a férfiak egy részének fel sem tűnik, hanem ezt nézik természetesnek és ezt várják el, mint "természetes szépség".
2014. nov. 20. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyikük sem írta, hogy szerinte ne lenne rajta. Ebből levontad azt a következtetést, hogy: "Viszont a válaszok alapján a férfiaknak, ha az nem hupilila, fel sem tűnik, hogy most van-e rajta valami vagy nincs".

Bravó.

2014. nov. 20. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Namost meg kell különöztetni a kisfiúkat azoktól akik láttak már közelről is igényes nőt.

Persze, hogy azt mondjuk, hogy a legjobb ha nem sminkel, ami azt jelenti, h ha felkel reggel tényleg nem sminkel.

Viszont azt nem mondta senki, hogy ennek ellenére mi nem a tökéletes bőrű, szép csajokat néznénk meg, és nem őket tartjuk a legszebbnek.

Namost aki kellően érett az tudja hogy ezt egy csaj 14-16 éves koráig tudja kivitelezni, utána egyetem munka, megvisel egy nőt ami meg is látszana rajta ha nem sminkelne.

A kérdésben is látszik h a legtöbb válaszadó azt szeretné, ha egyátalán nem sminkelne a csaj, de azért ez a természetes smink (ami egy tonna alapozó+szemfesték stb) is bejön, mert ugye alig lehet észrevenni.

És itt a különbség, mert egy ilyen sminkelt csaj ezerszer jobban néz ki mint az aki nem sminkel.

Tisztelet a kivételnek akinek mindig tökéketes arcbőre van, soha nem kialvatlan, stbstbstb.

Tehát aki nem sminkeli magát, az tök nagy hátrányba kerül. És a legtöbb férfitól ezt hallják tanácsnak, sőt van olyan fiú, aki még képes ráerőltetni a csajára, hogy ne sminkeljen (gondolom a kevés egója miatt szeretné, ah a csaja se nézne ki jól)

Persze az emberek mindennel megindokolják, hogy rossz megcsókolni ha sok rajta az alapozó stb... hát vmit vmiért... egy felnőtt férfi nem törődik sztem ilyenekkel csak a kisfiúk nyivákolnak h rúzsos lett a pofijuk.

25/F

2014. nov. 23. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Az 5-ös válaszoló vagyok, akinek a barátnője nem sminkel. Az, hogy nem sminkel, nem azt jelenti, hogy tökéletes az arcbőre. Nem az. És ettől még valaki lehet szép és igényes, ezerszer inkább ne sminkeljen, mint hogy elrejtse a kisebb bőrhibáit. Az, hogy emiatt igénytelennek nevezz valakit, már bocs, de egyenesen bunkóság. Az igényesség nálam azt jelenti, hogy valaki tisztán tartja magát, naponta fürdik/zuhanyzik, rendszeresen mos hajat és fogat, nem korpás és zsíros a haja, tiszták a fogai, tiszta a körme, nem büdös, tiszta, nem kopott és nyúlt ruhákban jár, egyszóval rendezett. Manapság szokás olyan dolgokat is igénytelenségnek mondani, mint a szőrtelenítés vagy a smink hiánya. Szerintem nem az. Sajnos a fogyasztói társadalom elég durván befolyásolja az sok ember értékrendjét, köztük a tiedét is.

Üdv:

Egy 25 éves kisfiú

2014. nov. 23. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:

"Manapság szokás olyan dolgokat is igénytelenségnek mondani, mint a szőrtelenítés vagy a smink hiánya. Szerintem nem az. Sajnos a fogyasztói társadalom elég durván befolyásolja az sok ember értékrendjét, köztük a tiedét is. "

Ez a fogyasztói társadalom kb az ókorig vezethető vissza, akkor kezdtek a nők sminkelni sztem.

Hát lehet, hogy szerinted a szőrös hónalj nőknél a strandon nem igénytelenség, de akkor mi? Ápolatlanságnak nem mondanám, viszont az már nem szimpla divat, amit az emberek 99.5%-a csinál.

Ez lenne a "fogyasztói" társadalom? És mit fogyasztanak, borotvákat? Kétlem h vmi borotvagyártó összeesküvés állna a háttérben.

Vannak trendek amit fölösleges követni de vannak amik aztán beépülnek az emberek életébe... ha nem követnénk őket szőrös majomként rohangálnánk az utcán meztelenül...

Ha a te barátnőd így is szép örülj neki, én a nők nagyrészéről beszéltem. Még oda is írtam h tisztelet a kivételnek, ha nem látnád.

De amúgy nem értem ezt a megrögzött ellenességet.

"És ettől még valaki lehet szép és igényes, ezerszer inkább ne sminkeljen, mint hogy elrejtse a kisebb bőrhibáit."

Mi baj azzal ha sminkel, és úgy jobban néz ki? Miért jobb az ha a szeme karikás, az arca pattanásos, sápadt... A csajnak se jó az, kevesebb az önbizalma...

2014. nov. 24. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Látom, nem érted, és végletekben gondolkodsz. Többről van itt szó, mint borotvagyártó-összeesküvésről. Sminkelj, borotválkozz, viselj trendi ruhákat, járj konditerembe, legyen nagy melled, lapos hasad és legyél szőrtelen, ha nő vagy, legyél erős és izmos, ha férfi vagy, legyen menő autód, szép házad úszómedencével, menő állásod, dolgozz 9-től 5-ig egy multinál egy belvárosi irodában, lehetőleg felsővezetői pozícióban. Hétvégén vidd el a gyerekeket a mekibe, egyétek az egészségtelen kaját, igyál energiaitalt, esténként nézd a valóvilágot, mert az most a menő, járj bulizni vagy legalább kocsmázni a haverokkal minden szombat este. Beszélgess velük felszínes témákról, mint például arról, hogy melyik focicsapat győzött a legutóbbi meccsen, vagy hogy nézd már, milyen jó segge van annak a szőke pincércsajnak, hú de megfektetnéd, csakhogy vár otthon a feleség.

Nem ezt csinálod? Tök ciki. Egy senki vagy, egy falusi parasztember vagy tehenészlány, egy büdös paraszt, aki mit sem tud a városi magaséletről. Ezt akarja elhitetni veled a fogyasztói társadalom. De te csak azt látod, hogy egy hülye kis wannabe-hippi osztja neked az észt a gyakorikérdéseken, hogy ne szőrteleníts, mert nem attól leszel menő, amire te azt válaszolod, hogy márpedig ez a természetes, és ha nem szőrtelenítesz, akkor két évezreddel le vagy maradva és szőrös majomként rohangálsz az utcán ruha nélkül.

2014. nov. 24. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:

"ha nem szőrtelenítesz, akkor két évezreddel le vagy maradva és szőrös majomként rohangálsz az utcán ruha nélkül."

nem kettő hanem 5-6 évezreddel.

"Látom, nem érted, és végletekben gondolkodsz. "

Te ugyanúgy végletekben gondolkodsz, (mint amúgy sminkelést/divatot/stb ellenző emberek zöme).

A sminkelésből sikerült levezetned egy átlagos, buta amerikai hétköznapjait, aki ráadásul hűtlen (szeretne lenni) a feleségéhez. Ezt már végképp nem értem honnan jött, főleg h lányokról van szó a kérdésben, de mind1.

Amúgy értem mire akarsz kilyukadni, csak messze nem érthető számomra h miért olyan rossz ha egy lány sminkel, és miért jobb ha valaki természetes, mi benne az érték? Nem az ilyen hipster meg hippik által kikiáltott értékekre gondolok, hanem valójában, mitől több egy lány aki nem sminkel, meg nem visel mű dolgokat? Mert sokan akik "természetesek" szeretik magukat illetve a "természetes" lányokat feljebbrendűnek tekinteni de nem értem mitől lennének jobbak ők.

2014. nov. 24. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!