Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy rajzfilmkarakterhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rajzfilmkarakterhez vonzódom, más is van/volt így ezzel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15L

2014. nov. 20. 19:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát ja, ez a waifuizmus illetve husbandoizmus. Van, akinek elmúlik, van, aki szinte egész életében egy kitalált csajhoz vagy fickóhoz (vagy adott esetben valami kitalált nemű egyénhez) vonzódik.

Nem baj ez, max csak akkor kezdj aggódni, ha azon kapod magad, hogy szerzel egy bábut vagy játékfigurát a szereplőről, és azzal szexelsz.

2014. nov. 21. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

jujj, én Yuno-ba voltam szerelmes a Mirai Nikki-ből

de csak úgy elmúlt, szinte egyik napról a másikra

2014. nov. 22. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon ki fogtok röhögni, Pöttöm George-ért voltam oda nagyon. :D Olyan kis aranyos. :)
2014. nov. 22. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
én Cloverbe (a piros ruhás, szőke, kék szemű) voltam szerelmes a Totally Spies - Született Kémek rajzfilmből :DDD ja és oszt. társam is :D ez kb. 9-10 éves koromban volt :D
2014. nov. 23. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:

aaaaaaaaaaaaaa 10es

"Takanashi Rikka a Chuunibyou demo koi ga shitai"

Ez mi, valami őst kínai jövendölés?

Ezt kitudod mondani?

Amúgy ja, volt olyan, hogy megcuccoltam volna rajzfilmes karaktert, aranyhajból a szőke csaj.

2014. dec. 3. 22:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskoromban imádtam, egyenesen szerelmes voltam Yoh Asakurába a Sámán Királyból! :D amúgy a válaszokból látom,hogy más is japán rajzfilmeken nevelkedett :D ilyen a mi generációnk :D 20/L
2014. dec. 3. 22:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A kommersz emberek valami gagyi animehősért vannak oda.

A Tied legalább egyedi!

Balfék Bob meg nagyon nagy arc, nagyob bírom a figurát főleg amikor a tévét meg a bulvárt savazza :)

2014. dec. 3. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Én kb 4 évesen egy múmiába voltam szerelmes. :D Tutanhamon-ba, vagy kibe, abból a meséből, amiben van a néger csaj, aki a legjobb barátja. :D
2014. dec. 3. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy én is elég beteg vagyok a gyerekkorom végigkísérték az ilyen rajzfilmes "devianciák"...

Az első ilyenek a Beetlejuice rajzfilmes Lydia volt aztán a maszkrajzfilmből a riportercsaj aztán meg az addamsfamily rajzfilmből Morticha, aztán meg Johny Questből Jessey meg clone highból a dzsándárkklón aztán még volt egy pár...

2014. dec. 3. 23:13
 20/21 anonim ***** válasza:

:D Nekem is volt ilyenem :D Még régebben :D

Bár most meg egy játékszereplő-csaj szimpatikus, de nem kinézetre hanem amiket mond meg a hangja :D

2014. dec. 30. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!