Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h nagyon vonzodom egy 48 eves ferfihoz testileg?
Figyelt kérdés
a korahoz kepest nagyon jol oltozik es amikor a kozelebe kerulok egyszeruen kivagyok tole. Ja es a haja oszulo dehat oda voltam eros ramazottiert is :D az apakomplexust haggyuk mert abban biztos vok h nekem az nincsen2014. okt. 26. 18:22
1/7 anonim válasza:
Jó lenne tudi hogy hány éves vagy. Amúgy szerintem normális, 50 évesen azért még van keresnivalója egy pasinak. (Egy nőnek már kevesebb.)
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ha nem vagy már gyerek, hanem felnőtt nő, akkor nem azért vonzódsz valakihez, vagy nem azért nem vonzódsz hozzá, mert x vagy y éves, hanem egyszerűen megfogott az összhatás és a személyisége. Ezen szerintem nem kell magyarázni semmit sem :)
Persze ha házas, foglalt, vagy pl. a tanárod, akkor felejtsd el :D
3/7 A kérdező kommentje:
ja a lenyeget el felejtettem 26 eves vok komolyan mondom meg a teste is jol nez ki hiaba nem izom az egesz ember
2014. okt. 26. 18:29
4/7 anonim válasza:
Hisz leírtad, hogy miért vonzódsz hozzá: jól néz ki :)
5/7 anonim válasza:
Miért ne tetszhetne??
Van, aki húszon, harminc évesen is szarul néz ki.
És egy negyvenes, ötvenes férfi is nézhet ki jól.
Ez nem feltétlenül az életkortól függ.
6/7 anonim válasza:
Szerintem izgi, ha ő kezelgetne téged :)
Tedd meg nyugodtan!
7/7 A kérdező kommentje:
szoval ez normalis akkor minden oke mar kezdtem magamat dilisnek nezni mert hat mondjak h a korkulonbseg igy meg ugy
2014. okt. 26. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!