Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az h nagyon vonzodom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az h nagyon vonzodom egy 48 eves ferfihoz testileg?

Figyelt kérdés
a korahoz kepest nagyon jol oltozik es amikor a kozelebe kerulok egyszeruen kivagyok tole. Ja es a haja oszulo dehat oda voltam eros ramazottiert is :D az apakomplexust haggyuk mert abban biztos vok h nekem az nincsen
2014. okt. 26. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudi hogy hány éves vagy. Amúgy szerintem normális, 50 évesen azért még van keresnivalója egy pasinak. (Egy nőnek már kevesebb.)
2014. okt. 26. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha nem vagy már gyerek, hanem felnőtt nő, akkor nem azért vonzódsz valakihez, vagy nem azért nem vonzódsz hozzá, mert x vagy y éves, hanem egyszerűen megfogott az összhatás és a személyisége. Ezen szerintem nem kell magyarázni semmit sem :)

Persze ha házas, foglalt, vagy pl. a tanárod, akkor felejtsd el :D

2014. okt. 26. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
ja a lenyeget el felejtettem 26 eves vok komolyan mondom meg a teste is jol nez ki hiaba nem izom az egesz ember
2014. okt. 26. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Hisz leírtad, hogy miért vonzódsz hozzá: jól néz ki :)
2014. okt. 26. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszhetne??

Van, aki húszon, harminc évesen is szarul néz ki.

És egy negyvenes, ötvenes férfi is nézhet ki jól.

Ez nem feltétlenül az életkortól függ.

2014. okt. 26. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem izgi, ha ő kezelgetne téged :)

Tedd meg nyugodtan!

2014. okt. 26. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
szoval ez normalis akkor minden oke mar kezdtem magamat dilisnek nezni mert hat mondjak h a korkulonbseg igy meg ugy
2014. okt. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!