Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen vonzódom egy 51 éves férfihoz! Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Egy 16 éves leány vagyok. Vonzódom egy 51 éves férfihoz. Májusban tölti be az 52. életévét.
Mi a véleményetek?
az hogy apakomplexus....
de már lehet hogy nagypapa...XD
sztem gyorsan felejtsd el, a vonzódás nem szerelem, csak testi, szóval tudsz neki határt szabni, ha akarsz.
Á, ilyen nekem is volt régebben.
Mikor valakinek elmondtam, azt mondták, hogy apa-komplexus. (De ez nem igaz, mert az apámmal elég rossz a kapcsolatom és nem is hiányzott soha az életemből, sőt ha lehet inkább csak eltávolítanám belőle..)
Amúgy meg lehet, hogy azért vonzódsz hozzá, mert az érettsége vonz, egyébként is vannak nagyon jól kinéző 50esek, én 60 ast is ismerek.
Ameddig csak vonzódsz hozzá, tetszik úgy távolabbról, addig semmi gond nincs, inkább igyekezz belátni, hogy nem a te világod, nem neked való, mi az amit nem tudna megadni neked, ciki lenne a környezetedben stb.. Csak nehogy álmodozz róla, mert az veszélyes, tényleg..
Egyébként ha az érettebb pasikra buksz, azzal semmi baj nincs. 17 vagyok az előző pasim 25 volt, akivel mostanában kavarok ő is 26.
hát figyelj, szerintem abba gondolj bele hogy:
ha esetleg össze is jönnétek (oké hogynem más véleményét kell nézni) de képzeld el hogy sétáltok az utcán..képzeld el hogy egy veled egykorú lány sétál kézenfogva az utcán egy 52éves emberrel.mit gondolnál?nem járhatnál el vele szórakozni gondolj bele ha van egy kb 18 éves fiúd mennyivel jobb....esti séta, filmezgetés, együtt mehettek bulikba, csomót hülyülhettek, szenvedélyes csókok stbstbstb még sorolhatnám egy darabig ha összejönnél azzal a pasival ebből semmi nem valósulna meg...a másik meg ha összejössz vele 10-20év múlva nagyon fogod bánni hogy nem élted ki magad ebben a korban amibe mostvagy hanem inkább egy 52éves pasival elvesztegetted az időd...inkább éld ki magad a 18éves pasikkal vagy amennyivel akarod csak ne legyen 30fölött aztán később jöhet a családminden....de ha teis végiggondolod semmi értelme sőt...lemaradsz erről a korról ami a legjobb :)
szia utsó...hozzám is jöhetnél kavarni...
kiélt 22 éves vagyok ,sztem több tapasztalattal mint egy 30 éves...
szal várom jelentkezésed:P :D
Erről azt gondolom drágám,hogy te beteg vagy és,hogy ez nevetséges!Az apád lehetne.
Szex jóval idősebb férfival
Az ilyen párkapcsolatokban jellemzően apa-gyermek viszony áll fenn. A nő bálványként tekint az idős férfira, a férfi pedig a kapuzárási pánik, vagy egész egyszerűen a kirakati baba szerep kultiválása miatt tetszeleg a szerepében. A szex is pont így alakul, bár előfordulhat normális férfi-nő aktus is. A férfi szempontjából mindig kívánatos egy fiatal, feszes nő, épp ezért számára nagyon izgató ez a helyzet. A nők ebben a kapcsolatban szeretnek kiszolgáltatott szerepet játszani, és ez az ágyban is érvényes.
Azt gondolom, hogyvte beteg vagy. Na most képzeld el a szitut:
16 évesen , fiatal vagy, szép tesstel, kerek, és formás mellekkel, fenékkel. És jön egy szőrös, hájas, ráncos, lottyadt farkú vénember, akinek egy órába telik majd, mire felállítja a vén fütyköst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!