Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen vonzódom egy 51 éves férfihoz! Mi a
véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy 16 éves leány vagyok. Vonzódom egy 51 éves férfihoz. Májusban tölti be az 52. életévét.
51 évesnek még simán felállhat a farka ha aktív sexuális életet él,és egészséges.
2011. ápr. 25. 19:01
13/41 anonim válasza:
az, hogy ne hívd 51 évesnek, ha már mindjárt 52
2011. ápr. 25. 19:22
14/41 anonim válasza:
Én meg egy 60 éveshez! 17 vagyok
2011. ápr. 25. 19:36
15/41 anonim válasza:
85 ösnek.
NEm hiszed el, hogy érettebb vagyok a koromnál?
Tegyél próbára...:D
2011. ápr. 26. 19:55
16/41 anonim válasza:
Háát. Nagypapád lehetne. Gondolkodj el mit is szeretnél tőle-vele. Te még fiatal vagy, de Ő már elég idős. Most még működne a szex, de mikor neked a legjobban kellene a szex akkor neki már nem valószínű, hogy fog menni a dolog. Ott kezdődik majd a probléma akkor mi lesz? Önkielégítés? Vagy akkor majd dobod egy korban hozzád illő pasi miatt?.......
2011. ápr. 29. 15:07
17/41 anonim válasza:
amugy szép a szád :)
2012. márc. 19. 20:30
18/41 anonim válasza:
Szia! Én is voltam ilyen helyzetben már! én voltam 23 ő meg 49-50. Sok a korkülönbség . De a szerelem , vonzódás nem kortól függ. Lehet egy 50 éves férfi is fiatalos , szenvedélyes . Mi pl. voltunk párszor együtt , de mikor érezte sztem ., hogy jönnek elő az érzelmek ... , ő gondolkozott , és ha tényleg kedvel, tisztességes akar lenni , akkor elenged , és hagyja hogy korban hozzád illő emberrel legyél boldog , és ne vele. Nehéz , fáj, is de később rájössz , hogy jót akar. Nagy volt köztünk is a vonzalom, ezért feküdtünk le , nem tudtuk tovább tartani magunkat , de tudtuk, hogy több sajnos nem lehet , ha nem akarsz szenvedni, lépj túl, még mielött több történik köztetek! :) Nem vagy beteg , van ilyen ....
2012. márc. 19. 20:39
19/41 anonim válasza:
5/18
Kérlek szépen ez pedig apakomplexus. Mért is? Nem attól hívják ezt mert nem látta az apját vagy nem tőrődött vele sosem. Hanem egyszerűen egy idősebb férfiban aki az apja lehetne látja meg a jó(apát). Valszeg mivel rossz volt a kapcsolatod apáddal ezért alakult ki nálad annál a férfinál mert ő jobb volt mint az apád. Kérdésre válaszolva szerintem k*rva gáz és azért mert hülye logikával gondolkoztok. Mondjátok már meg hogy egy 50 éves idős ember mivel érettebb egy 20 évesnél? 20 éves is ugyan úgy lehet kedves, önálló, hűséges, dolgozó ember. Hülyeség ez az érettebb dolog egyszerűen aki ezt mondja az csak rossz embereknél kereste a szerelmet.A másik meg ha egy 50 éves összejön egy 16 éves kis csajjal akkor az hol érett dolog? Néha már tényleg elborzadok a mai fiatal gondolkodási módtól hogy minél idősebb annál jobb. GG mindenkinek aki netán támogatja ezt vagy ilyen kapcsolatban van benne. Szégyen!
20/F
2012. márc. 19. 20:57
20/41 anonim válasza:
Véleményem? Gáz. Nem ítélkezem, de én sokkalom ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!