Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha mindkettejük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha mindkettejükhöz vonzódom, de egészen máshogyan?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akihez rettentően vonzódom, körülbelül 3 éve, amióta megismertem. Elképesztően jól néz ki, és épp ugyanennyire okos is, pontosan ez fogott meg benne. Nagyon kedves, humoros és szinte bármiről lehet beszélgetni vele. Így egy átlagos embernek látszik, de az én szememben őt több volt eddig bárkinél: ő az ideálom. Elképesztő kisugárzás van, imádom az illatát, a tekintetét, a hangját, az, hogy kiismerhetetlen és szinte semmitől sem fél. Sokak szerint nincsenek érzelmei, mert egy régi kapcsolata tönkretette, de benne még ez is vonzó.

Időközben volt neki sok barátnője, én meg sosem mertem elmondani neki, mert még magam sem definiáltam, mi ez, amit érzek. Jött közben egy másik. Nagyon-nagyon aranyos, ennyire kedves és jófej embert nem láttam. Ő is otthon van elég sok témában, mindig kedves velem és mindig szeret beszélgetni, sosem "un meg", és nem szeszélyes, mint a másik. Ő is helyes fiú, és úgy érzem, felülkerekedett a másikon, és szerelmes lettem belé. Le is feküdtem vele.

Ám ekkor jött a bökkenő... Egy buliban megcsókolt az a másik srác, nem is tudom már miért, vagy hogyan, én pedig.... Körülbelül szétestem azon, ahogy éreztem őt magamon. És megint fellángolt, iszonyatos szexuális feszültséget hagyott maga után az az este. Azóta arra gondolok, hogy milyenek voltak az ajkai, meg hogy a kezét ahol végigcsúsztatta, ott lettem libabőrös.

A lényeg, hogy a barátom nem tudja, és őt borzasztóan sajnálom, mert szeretem. Azóta már lefeküdtem vele, és el is élveztem, de lehet, hogy a csók gondolata miatt.

Mit csináljak? Nem hagy nyugodni, hogy nem tudom mit érzek, de azt nagyon érzem. Szeretem a barátom, viszont a másik sráctól egyszerűen nem tudok megszabadulni, annyira vonzó ember. És hát róla álmodtam 3 évig, és most végre az enyém lehetne...

19L

2014. nov. 5. 19:58
 1/7 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
2014. nov. 5. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én elhiszem hogy szereted a barátod, de ha ez nem volt elég ahhoz hogy megàllítson, akkor hagyd el. Mindkettőtökkel jobb lesz.
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd el a barátod és légy azzal akivel akarsz szexuálisan is ... fiatal vagy élj amig lehet ne hagyd ki a lehetőséget mert bánni fogod .
 4/7 anonim ***** válasza:
Első ez eg Johnny Depp idézet :D :)
 5/7 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
#4 talált :D
2014. nov. 5. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Borzasztóan utálom most magam. Egy hülye r#bancnak érzem magam, mert miközben a barátom, aki a legédesebb ember a világon, kedveskedik nekem, arra gondolok, hogy az a másik srác - aki amúgy fele ennyit sem törődne velem, mint ő - milyen lehet az ágyban, milyen jól csókolt, milyen gyönyörű kék szemei vannak, mennyire rekedtes hangja volt, és mennyire izgalmas az egész ember
2014. nov. 5. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Legyél azzal akivel most vagy mert vele hosszabb távra is tervezhetsz
2014. nov. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!