Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan gondolkodtam, régen az összes csajom szexmániás volt. Vajon miért vonzodtam ezeket a nőket magamhoz?
Vol 3 komoly kapcsolatom,ami több évig tartott,most már menyasszonyom van,akivel harmonikus az életünk.
Viszont néha ha meglátom a volt csajaimat,akkor eszembe jut ez az.Rájöttem így visszagondolva,hogy az összes csajom eddig szexmániás volt.Mindegyik egytől egyig,nem volt elég egyiknek sem a napi 2 szex,volt olyan aki még az ötödik után is akart szexelni,teljesen mindegy volt hogy kellene csinálni.Volt hogy fényes nappal egy parkba akarta hogy megdugjam.A lényeg a lényeg,hogy mindegyik szexmániás volt,de valahogy elgondolkodtam,hogy vajon ezeket a nőket miért vonzodtam magamhoz?Tudom sok férfi örülne hogy ha ilyen nője lenne.
Az Én párom is ezt mondta, vagyis Én kérdeztem, hogy minden nője ennyire szexmániás volt, vagy csak Én? :D
Azt mondta, hogy mindegyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!