Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennél rosszabb egy nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennél rosszabb egy nőnek?

Figyelt kérdés
A lányt dobták egy hónap után egy másik lány miatt. Lehet ennél valami is rosszabb?
2014. nov. 20. 10:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna,ha megeröszakolna,egy jo nö.
2014. nov. 20. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszabb, ha évekig verik terrorizálnak egy nőt esetleg az utcán elkap egy vadbarom aki megerőszakol és megver, de mindenkinek más a rossz...

Amúgy engem jobban megrázna, ha egy szőrös pasiért hagyna ott.

2014. nov. 20. 11:13
 13/14 A kérdező kommentje:

a lány nem én vagyok, csak láttam ilyet, 2 hónapig nagyon rossz volt neki, aztán persze utána már megint boldognak látszott, sőt új pasik felé is kavart, de amikor egyszer szóbakerült, összesírta magát.

Azt nyilvánvaló, hogy más dolgok sokkal rosszabbak, én most a szerelem-dimenzióban gondolkodtam.

2014. nov. 20. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a szerelem dimenzióban is így nagy semmi. Nem lett megcsalva, megverve, megalázva, egy egy hónapos kapcsolat meg nudli.
2014. nov. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!