Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem állnak olyan hamar készen a házasságra/családalapításra, ming a nők? És mikor állnak készen? 22L
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 20:00
12/19 anonim válasza:
25 évesen rám egész eddig magasról tettek a nők. Ez kb. csak az elmúlt fél évben kezdett változni. Egy csaj 18-25 éves koráig általában kiéli magát, aztán családot akar. Én még csak most kezdhetem kiélni magam, úgyhogy majd akkor akarok családot, ha már nekem is volt elég élményem.
13/19 anonim válasza:
#12: Hasonló lábbeliben... Annyi különbséggel, hogy 31 vagyok. 40 éves koromig egészen biztosan nem kérek gyerekből, amúgy is rettegek tőlük, ők nyírták ki majdnem Sapka Karcsit is. :/
14/19 anonim válasza:
Én szeretnek családot alapitani,de hiaba, még nem talaltam nôt aki Tenyleg kész lenne rá!
15/19 anonim válasza:
VAnnak kivételek ebben is ...mit mondjam azt h én is ? f22
16/19 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül készen állás kérdése, férfiaknak nagyon kockázatos dolog a házasság.
17/19 anonim válasza:
Nem kockázatos, ha szereti a nőt.
18/19 A kérdező kommentje:
Így igaz! ;)
2014. nov. 24. 19:17
19/19 anonim válasza:
Mért kérdező? Te készen állsz már rá? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!