Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknál ez hogy működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Mondjuk adott egy titkos kapcsolat, ahol a nő nem független. Többször lefekszik egy férfival fél éven keresztül, majd vége lesz, a nő nem tud kilépni a kapcsolatából. De folyamatosan találkoznak a munkájuk révén, így nem hűl ki a vonzalom.

Majd újra közelebbi kapcsolatba kerülnek egy beszélgetés folytán, ahol kiderül, hogy még mindig ugyanolyan erős a vonzalom...és a férfi újra akarja kezdeni.

A kérdésem, hogy miért, hiszen egyszer már kudarcba fulladt, és a körülmények most is adottak, ráadásul már ő is együtt él valakivel!?!?

Gondolom kitaláltátok, hogy én vagyok a nő a történetben, és azt tudom, hogy részemről ez szerelem is volt, nem csak szex. Viszont nem tudom eldönteni, hogy ő miért vállalna újra kockázatot, csak a jó szexért??? A férfiak ennyire ösztönösen működnek?

2014. nov. 18. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
és mi van ha a pasiban is több volt mint csak a sima szex utáni vágy? csak ugye foglalt a nő...
2014. nov. 18. 11:14
 2/7 DanteSparda ***** válasza:
én sose bele nem mennék titkos kapcsolatba
2014. nov. 18. 11:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Anno azt mondta, hogy ő is kezdett többet érezni irántam, de mivel én nem léptem ki a másikból, ezért nem látta értelmét folytatni... ezért nem tudom, hogy vajon ezek az érzések voltak-e elég erősek ahhoz, hogy megmaradjanak.
2014. nov. 18. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Korábban én sem tudtam elképzelni ilyesmit, sőt elítéltem azokat, akikről kiderült. De olyan körülmények adódtak az életemben, hogy én is végre meg akartam tenni, amire vágyok, és rá őrülten vágytam.
2014. nov. 18. 11:16
 5/7 Noydra ***** válasza:
56%

Most azt kérdezed, hogy miért vagy r.i.banc, ő meg miért egy... szemét, aki ugyanúgy félrekúr?

Mert szenny emmberek vagytok, akik annyira működnek ösztönösen, mint a csimpánzok.

Milyen szerelem? :D

2014. nov. 18. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy megláttad a lényeget, de én csak annyit kérek, hogy ne ítélj el, amíg nem ismered az összes körülményt. Fogalmad sincs arról, hogy mi vezetett bennem idáig, miért tettem amit tettem...
2014. nov. 18. 11:18
 7/7 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ezért itt sokan le fognak pontozni, de természetesen nem mindenkiről egy személyként beszélek, mert van olyan, akinek ez úgymond "mellékes" tényező, de úgy a férfiak, mint a nők egy igen jelentős hányada a jó szexért nagyon sokat, ha nem mindent hajlandóak kockára tenni. Ez persze az adott pillanatban nem tudatosul bennük, csak utólag, amikor már beüt a gebasz...ösztön szinten működik mindenkinél a carpe diem. Utólag - természetesen - mindenki megbánja, de egy adandó alkalommal újra és újra elkövetné ugyanazt a hibát, amiből a múlt esetleg kellemetlen vagy fájó tapasztalatai alapján már tanulni kellett volna. Szokták mondani, hogy a villám nem csap be kétszer ugyanoda, de ez a téma viszont az a kávéház, ahol a villám hajlamos akár igen sokszor is ugyanoda csapni...
2014. nov. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!