Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna, ha nehezebb lennél, mint a barátod?
Engem például iszonyatosan, eddig 2 pasim volt, de mindkettő magas, mackós, most pedig beleszerettem egy vékony pasiba.
Mind a ketten 170 centi magasak vagyunk, ő nagyon sportos, izmos, vékony, 77 kiló, rajtam is van egy csomó izom, csak felette még háj is, 82 kiló.
Őt egyáltalán nem zavarja, ezen meg is lepődtem, amikor megismerkedtünk 88 kiló voltam. Mindig mondogatja, hogy neki úgy is jó voltam, de ha az a vágyam, hogy le akarok fogyni, akkor mindenben támogat. De hát persze, hogy le akarok fogyni és nem csak miatta.
Nagyon bizarr ez így, nem? :)
Ha ot nem zavarja (tenyleg) akkor teged sem kellene hogy zavarjon.
Egyebkent meg tenyleg bizarr :)
"A hapsik minimum 70%-nak bejönnek azok a lányok akiken van egy kis +."
Marhasag.
"A 170 cm 82Kg az pont jó!"
Nem, azon van kabe 25 kilo felesleg.
szerintem nincs vele gond...
ne ilyen miatt fogyj! ha fogyni akarsz akkor magadért tedd! ne azért mert zavar, hogy nehezebb vagy mint a barátod! különben is nincs ezzel semmi baj...
Teljesen mindegy itt ki mit mond, ha őt nem zavarja, akkor nem zavarja. Neki tetszik. Van ilyen.
Az én barátom is ilyen, örülök is neki.
Persze ettől téged még zavarhat és ahogy mondtad teszel is ellene. Mindenesetre azon ne aggodalmaskodj mások mit gondolnak. Egy részről nem számít mások véleménye, másrészről hidd el, hogy sokan örülnének neki, ha csak ennyi probléma lenne a kapcsolatukban. :)
A 3. válaszolónak írnám, hogy egy nő akkor szép ha tlet idomai vannak.A gebe nők katasztrófák.Ez van.
Tudom hogy még ez a divat, mag a menő, de nekem -és szerintem az érettebb korosztálynak is- a sovány nők nem olyan vágykeltőek mint azok akiket fentebb írtam.
Mind 1, ezen lehet vitatkozni, de olyat hogy "marhaság" én nem állítanék!!!!
Engem személy szerint zavarna, de talán csak azért, mert vékony vagyok és ezt szoktam meg. :) Egyébként meg ha a pasit nem zavarja, téged se zavarjon. :)
Első válaszoló, a magad nevében beszélj. Az a 70% azért túlzás, szerintem ennél több variáció lehetséges és megoszlik a dolog. :) Azok mellett, akik a náluk nagyobb méretű nőket szeretik, vannak férfiak, akik kifejezetten a velük nagyjából azonos méretű vagy épp a kisebb / jóval kisebb nőket szeretik.
Az én párom 190cm és 80kg, és engem nagyon zavarna a ennyi lennék, 180centimhez vagyok 70kg és szeretnék úgy 5öt még fogyni.
(egyébként ha tartósan 80kg fölött vagy akkor nem zavarhat iszonyatosan, mint írtad, mert akkor tennél ellene, ugyanis ilyen súllyal nagy valószínűséggel fogsz "kisebb" pasikat kifogni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!