Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátod nagyon csúnyán beszélne?
Figyelt kérdés
PL: mondták y hogy x elég csúnyán beszél.
y : azt mondják te nagyon csúnyán beszélsz.
x : ilyet g**i melyik f***opó mondta...
2014. aug. 30. 18:52
1/9 anonim válasza:
Igen. Egy ilyen mondat elég, hogy azonnal eltünjek az adott illető közléből.kb. ennyire zavarna.
3/9 anonim válasza:
Ha szex közben beszélne csúnyán, azt imádnám.
De ha alapból mocskos lenne a pofája, ott hagynám. :)
4/9 anonim válasza:
Igen, engem zavar. Oké, ha néha elejt 1-1 káromkodást, az még oké, de mikor ok nélkül folyamatosan árad belőle az már idegesítő is egyben. Pl. Az exemben nagyon utáltam, h néztük a TV-t és ha valami vicces vagy komoly dolgot látott benne, akkor egy "A k**va istenit" mondat hangzott el, amiért szívesen felpofoztam volna..
5/9 anonim válasza:
nem kizáró ok
a pasim néha használ csúnya szavakat.
18/F
6/9 anonim válasza:
Ne beszéljen csúnyán az bunkó nagyon,csak akkor mondjon ilyeneket ha én is úgy beszélek:)
7/9 anonim válasza:
Nem!Mert én még rondábban beszélek!:) Csak az én dumám kicsivel többet mondd,mint amit leírtál!Ez a primitívség jele,én azért jobban keverem a szavakat:D
9/9 anonim válasza:
engem nem zavar egyaltalan.en is karomkodok minden hulyesegert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!