Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lányt szinte egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt szinte egy férfi sem választ, akkor az valószínűleg selejt?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A nő választ, nem a férfi.
2014. dec. 25. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
A férfi választ a nő dönt...
2014. dec. 25. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem érzek késztetést arra, hogy minden "jöttmenttel" összejöjjek, csak azért, hogy legyen barátom.

Volt jó pár jelentkező, de mindegyiket visszautasítottam valami miatt (bulizós, cigizik, túl öreg hozzám, távol lakik, nem tetszik a családja), ezek olyan dolgok, amiktől nyugodtan adhattam volna egy esélyt, de előbb utóbb úgy is konfliktushoz vezetett volna, akkor meg minek fájdítsam a szívem. Meg amúgy is mikor válogassak, ha nem a húszaséveim elején. Majd 10 év múlva örülök ennek is, ha nem lesz más. De most azért nem kell pasi/férj, hogy elváljak, megcsaljon vagy egyedül nevelhessek egy gyereket.

2015. jan. 2. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!