Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert erzem azt csak o lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem azt csak o lenne a tokeletes szamomra? Nem volt meg ilyen

Figyelt kérdés
Torodik velem aggodik a csaladjahoz akar vinni szeret ajandekokat vesz akkor azt akarja mindig egyutt legyunk stb tenyleg nala erzem azt hogy szeret :) es azt erzem nem kell tole jobb pasi o megfelel nekem a tobbi ujra atverne ezt erzem nala nem :) vele akarok maradni mert ha tudom elhalasztanam megbannam nagyon hianyozna! Es lefekudni iis vele tudnek csak nem vagyok zavarban szegyenlos vele tudok nyilt lenni onmagam adni!!! Miert van ez??
2014. nov. 17. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

ez így a jó:)

ha rendesen összecsiszolódtok akkor még jobb lesz

2014. nov. 17. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:

:)

de meg is o lenne az igazi nekem???

2014. nov. 17. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, rajtatok múlik :)
2014. nov. 17. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!