Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt felszínes vagyok?
Figyelt kérdés
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fontos a fiúk magassága, de a legutóbbi randin rájöttem, hogy mégis. 170 cm magas fiúval találkoztam és nagyon zavart, hogy csak ilyen magas. Én sem vagyok egy égimeszelő (165 cm), de azért számomra egy férfi legyen már min. 180...2014. nov. 17. 00:06
21/25 anonim válasza:
"Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy az itt kiakadók összejönnének bárkivel, elég, ha csak belsőleg tetszik? Ha lenne olyan dolog a külsején, ami nagyon zavar, attól függetlenül összejönnétek vele? Ugye, hogy nem?"
Nem jönnék össze kövér nővel, de soha nem mondanám azt, hogy ő nem nő! Ez a különbség! A tapintat és az empátia!
22/25 A kérdező kommentje:
Visszavonom, amit írtam. Találkotam egy olyan emberrel, aki 170 magas és férfi a javából. Sőt... Életemben nem izgatta senki úgy a fantáziám, mint ő és egy percre sem jutott eszembe vele kapcsolatban, hogy "miért ilyen alacsony"..
2015. ápr. 8. 18:27
23/25 anonim válasza:
Köszi, hogy ezt leírtad nekünk nem férfiaknak...
24/25 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akartam mondani, hogy tényleg nem magasságfüggő, hogy valaki mennyire férfi.
2015. ápr. 8. 18:40
25/25 anonim válasza:
Mondjuk, az becsülendő, hogy te legalább belátod, ha tévedtél. Ettől függetlenül sajnos a nők 90 százaléka továbbra sem fog egy 180 alatti férfit nem hogy férfi, de emberszámba sem venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!