Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt felszínes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt felszínes vagyok?

Figyelt kérdés
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fontos a fiúk magassága, de a legutóbbi randin rájöttem, hogy mégis. 170 cm magas fiúval találkoztam és nagyon zavart, hogy csak ilyen magas. Én sem vagyok egy égimeszelő (165 cm), de azért számomra egy férfi legyen már min. 180...

2014. nov. 17. 00:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként úgy megnéznék rólad egy képet kérdező! Te talán tökéletes vagy? Nincs egyetlen testi hibád sem?

A magasság egy olyan adottság, amiről az ember nem tehet, megjegyzem egy 170 centis férfi is lehet baromi férfias, és viselkedhet férfiként! Szerencsére nem minden nő olyan selejtes gondolkodású mint te aki számára nem férfi az, aki nem ér el egy bizonyos magasságot.

2014. nov. 17. 00:52
 12/25 A kérdező kommentje:

Az elítélés, hogy nem tartok férfiasnak alacsony pasit? Miért? Nem mondtam rájuk rosszat, csak annyit, hogy nem tartom férfiasnak őket.

Attól még lehetnek kedvesek, rendesek, viccesek stb., de nem férfiasak.

2014. nov. 17. 00:54
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Aranyom, te nem azt mondtad, hogy nem férfias! Te azt mondtad, hogy nem férfi, ami a világ egyik legnagyobb bunkósága amit egy nő mondhat egy férfinak, és hatalmas sértés!

Persze te nyílván lesz.rod, azt, hogy megsértesz más embereket, mert gondolom önmagadon kívül semmi nem érdekel, miss tökéletes!

2014. nov. 17. 01:01
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Azt sem tudja már mit beszél.
2014. nov. 17. 01:07
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Minden nõ így van ezzel,életemben nem ismertem még olyat,akinek az alacsony pasik tetszettek volna.Még a nagymamàm sem àllna le egy törpével,nem még egy fiatal làny/nõ.
2014. nov. 17. 07:45
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
Igen felszínes vagy, nem is kicsit,ha már csak azért leírsz egy pasit mert nincs 180 cm.N/38
2014. nov. 17. 09:38
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Az vagy, 27f, 175 centi vagyok, tűzoltó..
2014. nov. 17. 10:47
 18/25 anonim ***** válasza:

hát mit is mondhatnék. én is 170 cm vagyok, és éppen ezért nem keresek csajt mert mégjobban lelkinyomorék lennék.

Te csak megerősítettél abban, hogy egyedül kell maradjak, szüzen.

2014. nov. 17. 15:06
 19/25 Snock válasza:

Kedves kérdező te aztán felszínes egy ember vagy. 180 alatt nem férfi? Legszánalmasabb szöveg, amit egy lánytól hallani lehet, ráadásul nem te vagy az első!

174 centimmel így is elég alacsonynak tartom magam(mivel az is vagyok), gondoltam ha legalább jól nézek ki az kompenzálja. De látom ha nem vagyok 180, akkor már nem lehetek férfi szóval felesleges küzdeni.

2014. nov. 18. 20:46
 20/25 A kérdező kommentje:

Van, akiknek bejön az 170 körüli magasság, nem kell rögtön általánosítani, hogy minden nő olyan, mint én. Másnak pl. pont a magas psik nem tetszenek... Most én sem fogok a falnak menni amiatt, hogy egyszer azt mondta egyik közös ismerősünknek egy fiú, hogy azért nem tetszem neki, mert nem vagyok szőke. Nem kezdek el hisztizni azért, hogy "jaj, nem tetszem senkinek, mert születtem szőkének"... Ízlések és pofonok.

Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy az itt kiakadók összejönnének bárkivel, elég, ha csak belsőleg tetszik? Ha lenne olyan dolog a külsején, ami nagyon zavar, attól függetlenül összejönnétek vele? Ugye, hogy nem?

2014. nov. 18. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!