Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szinte az összes csaj, aki néz is ki valahogy?
-R i b a n c
-Pénzéhes
-"Nem szeretni való"
-.... és még rengeteg negatív tulajdonságot tudnék sorolni.
Igen-igen, jöhettek nekem azzal, hogy általánosítok, meg stb, de könyörgöm... csak nyitott szemmel járok, és a környezetemben ezt veszem észre.
22 éves vagyok, hány éves kortól érdemes már komoly kapcsolatra partnert keresni ? De az a szép, hogy nemcsak az én korosztályomban vannak ilyen nők, az elég szégyen, hogy a férj kimegy dolgozni külföldre 2-3 évig, hogy egyenesbe jöjjenek anyagilag, a saját családjáért rengeteget dolgozik, a kedves feleség meg itthol megcsalja fűvel-fával... Ilyenkor úgy elgondolkodok, hogy érdemes-e egyáltalán elkötelezni magam egy Nővel...
(Debrecen környékén élek, itt a legtöbb csaj/nő hasonló beállítottságú.)
Azért mert megtehetik, azt hiszik akinézet ürük valoban 50 fölött már a kutyának nem kell addig szedik az áldozataikat .
Kezd egy 6 pontos nővel idehaza ilyenből van bőven lehet unalmas meg átlagod de legalább nem 100 kg és lehet vele mutatkozni is . Főbb városokban vannak ezek a nagy szórások vidéken simán jobb nőt lehet találni .
# 10/10 Időpont ma 22:26
Utolsó komizó: Engem az egyik korombéli exem én akkor voltam 21 ő meg 23 , és elhagyott egy munkanélküli (max alkalmi munkákból tengődő) 2 gyerekes anyukáért aki egy drogosnak szült 2 zabigyereket, aki meg akkor volt 27 éves... ennek vagy 3 éve, és még mindig megvan neki az a csaj, meg papás-mamást játszik, de állitolag 1x meg is csalta a csaj... Azért titeket fiatal pasikat se kell ám félteni, mert egyik másikotok pont az ilyen nőkre megy rá aki max pótapukát,, pénztárcát keres a zabigyerekének!!! Vagy éppen ha ti mentek ki külföldre a barátnőtök marad, pontosan hogy ti csaljátok meg őket, és ezt onnét tudom h sok csajismim itt van a volt párjuk meg külföldön és vagy megcsalta őket kint, vagy pedig talált mást kint vagy nem birták a távolságot.... Ugyh én inkább csenbe maradnék srácok!!Közbe meg ha velem maradt volna az az exem, engem választ, nem a kiélt fejű 2 gyerekes anyukát, ilyen veeszély nem fenyegette volna hogy apukapótló legyen, mert van munkám, nincs gyerekem (és egy pasinak se szülnék, mert ti is félreqrogattok munka után mig anyuka otthon babázik-nem egy ilyet hallottam, tapasztaltam már) közös albiba mehettünk volna, és ez a fentebb leirt exem meg azzal a csajjal meg a csaj tesójával az anyóssal és a 2 gyerekkel él egy 2,5 szobás vályogházba.. Jó mi? Bár azzal az exemmel taliztam 1x mondta h ki akar menni Ausztriába melózni, a csaj meg marad sztem tuti ugy megcsalja mint a huzat... Bár nekem ha a párom kimenne külföldre 2 lehetősége lenne: 1. Visz engem is. 2. Ha nem tud, vagy nem akar kivinni szakitanék vele, mert nem hiszek a távolsági kapcsolatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!