Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szinte az összes csaj, aki néz is ki valahogy?
-R i b a n c
-Pénzéhes
-"Nem szeretni való"
-.... és még rengeteg negatív tulajdonságot tudnék sorolni.
Igen-igen, jöhettek nekem azzal, hogy általánosítok, meg stb, de könyörgöm... csak nyitott szemmel járok, és a környezetemben ezt veszem észre.
22 éves vagyok, hány éves kortól érdemes már komoly kapcsolatra partnert keresni ? De az a szép, hogy nemcsak az én korosztályomban vannak ilyen nők, az elég szégyen, hogy a férj kimegy dolgozni külföldre 2-3 évig, hogy egyenesbe jöjjenek anyagilag, a saját családjáért rengeteget dolgozik, a kedves feleség meg itthol megcsalja fűvel-fával... Ilyenkor úgy elgondolkodok, hogy érdemes-e egyáltalán elkötelezni magam egy Nővel...
(Debrecen környékén élek, itt a legtöbb csaj/nő hasonló beállítottságú.)
Majd rájössz, hogy választanod kell...
Vagy jó kinézet, rossz személyiség
Vagy jó személyiség rossz kinézet
Esetleg mindkettőből átlagos. De az se túl jó.
Ugyanigy látom,nem is szándékozom komolyodni egy nővel sem,mert én jelenleg az mondom hogy NINCS kivétel.
Amiket a környezetemből hallok/látok,gyomorforgató ami irtál is,volt hasonló egy jó barátommal,hogy 10 év kapcsolat után du-gatta szét magát a nője amig a srác svájcba gürcölt,hogy közös lakást tudjanak venni.
Velem is kibsztak egy éve,azóta se kell senki,nem is fog!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!