Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szinte az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szinte az összes csaj, aki néz is ki valahogy?

Figyelt kérdés

-R i b a n c

-Pénzéhes

-"Nem szeretni való"

-.... és még rengeteg negatív tulajdonságot tudnék sorolni.

Igen-igen, jöhettek nekem azzal, hogy általánosítok, meg stb, de könyörgöm... csak nyitott szemmel járok, és a környezetemben ezt veszem észre.

22 éves vagyok, hány éves kortól érdemes már komoly kapcsolatra partnert keresni ? De az a szép, hogy nemcsak az én korosztályomban vannak ilyen nők, az elég szégyen, hogy a férj kimegy dolgozni külföldre 2-3 évig, hogy egyenesbe jöjjenek anyagilag, a saját családjáért rengeteget dolgozik, a kedves feleség meg itthol megcsalja fűvel-fával... Ilyenkor úgy elgondolkodok, hogy érdemes-e egyáltalán elkötelezni magam egy Nővel...

(Debrecen környékén élek, itt a legtöbb csaj/nő hasonló beállítottságú.)

#cfbgfn
2014. nov. 16. 22:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
52%
akkor szar helyen élsz, szar időben, ennyi.
2014. nov. 16. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Ja, mert a férfiak sose csalják meg a feleségüket. Az emberek többsége finoman szólva buta, bunkó és laza erkölcsű, sajnos ez van.
2014. nov. 16. 22:20
 3/12 anonim válasza:
6%
Ez így van, minden zsidó csaj/nő ilyen!
2014. nov. 16. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
16%

Majd rájössz, hogy választanod kell...

Vagy jó kinézet, rossz személyiség

Vagy jó személyiség rossz kinézet

Esetleg mindkettőből átlagos. De az se túl jó.

2014. nov. 16. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Én már éltem pár helyen, és bizton állíthatom, hogy így van. Mindenhol.
2014. nov. 16. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
10%

Ugyanigy látom,nem is szándékozom komolyodni egy nővel sem,mert én jelenleg az mondom hogy NINCS kivétel.

Amiket a környezetemből hallok/látok,gyomorforgató ami irtál is,volt hasonló egy jó barátommal,hogy 10 év kapcsolat után du-gatta szét magát a nője amig a srác svájcba gürcölt,hogy közös lakást tudjanak venni.

Velem is kibsztak egy éve,azóta se kell senki,nem is fog!

22/F

2014. nov. 16. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb nő? Miért, ismered őket?:D Egyébként meg az a véleményem, hogy ne külsőségek alapján próbálj meg társat keresni, hanem belső kisugárzás alapján. Hidd el, hogy rengeteg "normális" csaj van, csak ismerkedni kell.
2014. nov. 16. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ne általánosíts kérlek, Debrecenben is vannak rendes lányok, csak még nem találtál rájuk vagy rossz helyen keresed! 20/l
2014. nov. 16. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
ha tetszel neki, akkor biztos normális lenne.:)
2014. nov. 16. 22:26
 10/12 DarkLantern ***** válasza:
24%
Nos én kapásból 3 ilyen nőt is tudok, és a poén az hogy van mindegyiknek gyereke. Az egyiknél tudja az egész környék hogy egy huszonéves sráccal kavar (munkanélküli a srác) a 40-es anyuka, előbb megy a kocsmába meló után mint haza a gyereknek főzni. De a sluszpoén hogy egyik sem jó nő, amortizált r i b a nc mind a 3
2014. nov. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!