Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járok egy csajjal akivel már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy csajjal akivel már ottv tartunk s megkért hogy nyaljam ki de nekem valahogy undorító! Az a szag meg a gondolat! Mit csináljak hogy őneki is jó legyen? Mert tudom, hogy bántja az, hogy nem csinálom meg neki!

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 14:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyiss a homoszexualitás felé...
2012. máj. 28. 14:10
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

Csak annyi a dolgod, hogy szólsz nekem.

De viccet félretéve, azt mondom, hogy Te nem is igazán szereted azt a lányt, ha undorodsz a nemiszervétől.

2012. máj. 28. 14:11
 3/24 anonim ***** válasza:
54%
ha undorito akkor ne csinald. majd valaki mas szivesen, orommel kinyalogatja a lanyt. te meg menj csinalj mast.
2012. máj. 28. 14:12
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Te nem szereted azt a lányt, csak azért jársz vele, hogy legyen valakid, ugye? Ha szeretnéd, ez a kérdés fel se merülne.
2012. máj. 28. 14:13
 5/24 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. máj. 28. 14:15
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire oda van az orális szexért, akkor kérd meg, hogy szopjon le.
2012. máj. 28. 14:15
 7/24 anonim ***** válasza:

"A szex már nem a régi, amióta a nők is élvezik" Lewis grizzard.

"Neki az orális szex, ha magáról beszélhet." Lin Field

"Clinton hazudott. Egy férfi ok mindent elfelejt, attól kezdve, hogy hol parkolt, egészen addig, hogy hol lakik, de az orális szexet nem felejti el, még akkor se ha nem is volt túl jó." Barbara Bush.

2012. máj. 28. 14:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Naaa, azért ne szedjük már le a kérdező fejét! Különbözőek vagyunk, és különbözőek a szexuaáis igényeink és a szexuális hajlandóságaink is. Biztosan van a kérdezőnek is olyan vágya, amit a párja nem szívesen elégít ki. Szerintem próbáljátok megbeszélni a dolgot, és próbálj minden más módon kedvére tenni, ami örömöt okoz neki, és hátha később szívesen teszed. A lényeg, h szeressétek egymást, ha ez meg van, akkor a többivel sem lesz baj!
2012. máj. 28. 14:27
 9/24 anonim ***** válasza:
69%
Hát igen...amikor egy nő nem akar szopni,akkor mintha megértőbbek lennétek.. ;) 33f
2012. máj. 28. 14:30
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
9-esnél a pont (pedig nő vagyok)
2012. máj. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!