Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járok egy csajjal akivel már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy csajjal akivel már ottv tartunk s megkért hogy nyaljam ki de nekem valahogy undorító! Az a szag meg a gondolat! Mit csináljak hogy őneki is jó legyen? Mert tudom, hogy bántja az, hogy nem csinálom meg neki!

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 14:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szagok, stb? Próbáld ki egyből fűrdés után, akkor nem lehetnek erősek azok a "szagok". AÍ puncinak jó esetben illata van! Amúgy szőrös a puncija, azért sem akarod, vagy csak egyszerűen nem szereted az illatát? Ő kielégít téged orálisan?
2012. máj. 28. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

9!

Azért mert ez nem ugyanaz. A férfi dolga, hogy mindent megadjon a nőnek az ágyban és nem fordítva. A férfi örüljön, ha szexet kap.

2012. máj. 28. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
12-es, a szex egy kölcsönös örömszerzés. Elég satnya férfiállatokkal hozhatott össze a sors, ha így vélekedsz.
2012. máj. 28. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:
12! azt hiszem ezt nem kell kommentálnom.. majd a "Zsűri" lepontoz.. ;) 9es voltam. 33f
2012. máj. 28. 14:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem megértőbb a nép, ha a nő nem akar szopni, én, ha beírom, hogy utálom, le vagyok pontozva és hordva mindennek, szóval ne álmodozz, hogy megint kivételezés folyik...

Beszéld meg vele, ugyanazt tudom mondani a férfiaknak is, nőknek is, hogy a szex közös megegyezésen alapszik, nem ér ráerőszakolni senkire semmit és az orális rész, hacsak nem egy agy borult fanatikus az illető, nem alap dolog.

22/L

2012. máj. 28. 14:53
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
azért azt lássuk be..valamiért,vagy valamitől mégiscsak természetesebb,h egy pasi kinyal 1csajt..mint fordítva..
2012. máj. 28. 15:00
 17/24 anonim ***** válasza:
hogy ez miért alakult igy,az érdekes szexuál-Pszichológiai tanulmány lehetne ..mindenesetre a nőkkel szemben nagyobb a tolerancia némileg,ha nem szeretnének valamit az ágyban.. :) 33f
2012. máj. 28. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
de te azért elvárod, hogy leszopjon, nem? szánalmas vagy....
2012. máj. 28. 17:57
 19/24 anonim ***** válasza:
azt nem tudjuk..h elvárja e.. ;)
2012. máj. 29. 07:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem ellenkezik, úgyhogy tuti elvárja!

:D

2012. máj. 29. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!