Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy csajjal akivel már ottv tartunk s megkért hogy nyaljam ki de nekem valahogy undorító! Az a szag meg a gondolat! Mit csináljak hogy őneki is jó legyen? Mert tudom, hogy bántja az, hogy nem csinálom meg neki!
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 14:08
21/24 A kérdező kommentje:
8-as a korunk én 19 a csaj meg 27 és testeseb!!
11-es. borotválja és igen az "illata zavar" és kielégít orálisan!
2012. máj. 29. 15:18
22/24 anonim válasza:
na, szóval te elvárod, hogy ő lesz.opjon, de te nem nyalod ki? mekkora önző pöts vagy...
23/24 anonim válasza:
ez most olyan mintha a tiéd rózsa illatú lenne
24/24 anonim válasza:
én szeretek egy csajt nem tudom nekem a legszebb lány és én örülnék neki ezt kérné addig nyalnám amig nem fája nyelvem egysserüen még semmit sem kérnék érte de ha csak vele vagyok (ritka alkalom) akkor nagyon boldog vagyok na ez a szerelem szerintem nyalnám csokolgatnám a punciát szoval szinte nem lehet kifejteni ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!