Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nekem letuda ezt fordítani?
mekkora buz i!!! melyik resz erdekel, elegge unatkozom, le is fordithatom epp
de nagyon meleeeeeeeeeeeeeeeeeg
Nagyvonalakban: otthon van es beteg, ezert internetes quizeket tolt ki, es hogy ha beteg miert em pihen, tudja, hogy fura quizeket tolteni blablabla
A teszt cime: Mennyire vagy szexi?
Volt e mar felfedezve modell ugynokseg altal, igen, de mert a ngybatjanak van egy (bar hivatalos papirt sosem latott rola)
Lenne-e valamelyik baratja a helyeben egy napra, itt kap egy kamu telefonos hivast, amiben allitolag kirohogik, igy a valasz: nem
Megfordulnak e utanad az emberek az utcan, a valasza igen, de undorodott kepet vagnak
Aztan a bulis resz, melyik igaz rad:
ha en nem vagyok nics buli sem, erre kifejti, ha szulinapi bulija akkor igen
igaze akkor is van buli ha te nem vagy ott, ezt is igaznak veli es tovabblep
sok baratod vane akikkel tartod is a kapcsolatod, akkor kifejti, hogy sok embernek rondabbak a baratai, hogy igy legyen onbizalmuk, pl ha paris hilton mellett lenne egy banyarem, akkor ketsegbe esik, hogy az o barati kozt, o a csunya barat, a kamu hivasa allitolag megint kirohogi
kovi kerdes flortolni klassz, vagy idegesito
o ebben jo: Hy Shane vagyok, tetszik a polod, jol nez ki tole a nadragod, de nacid olyan kis szuk, ugy nez ki tole a feneked mintha ehes lenne, megeszi a nacit nyamnyamnyam
a vegen osszesit, az eredmeny h o nem vm szexi aztan orul a fejenek, hogy mekkora showt nyomott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!