Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvpiercing a lánynak. Milyen technikával lehet ezt orális szexben előnnyé fordítani?
Figyelt kérdés
Már több mint másfél éve van pc-m és eléggé hozzászoktam, jól tudom mozgatni, használni, szóval nyugodtan várom az ötleteket. Barátommal fél éve vagyok együtt, sose mondta hogy zavarná, nem is szokott neki fájni miközbe csinálom, erre nagyon figyelek, viszont tudna valaki ajánlani olyan technikát, amiben pont hogy a pc-t tudnám használni, hogy ezáltalán is jobb legyen neki? 17/L2010. ápr. 13. 19:56
2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom te is lány vagy, ha gondolod, esetleg abban tudok segíteni hogy ne hátráltasson, nyugodtan irhatsz privit.XD
2010. ápr. 13. 19:59
3/8 anonim válasza:
csak a pc golyojával érsz hozzá tök ovatosan az érzékeny területekhez :D 17/l nekemisvan :D
4/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi:D Azért még jöhetnek ötletek, ha valakinek van valami jól bevált módszer:D
2010. ápr. 13. 20:01
5/8 anonim válasza:
amugy elözö vagyok ez pasifüggö is... egyik haverom kivetette a bnöjével mert zavarta xD aztán van aki azt mondja h nem érez különbséget van aki meg azt mondja h huu de sokkal jobb ugy :D
6/8 Thurston válasza:
Ha a végignyalod az alját, az úgy csodálatos. Főleg amikor a piercing eléri a féket. Az hirtelen olyan jó, hogy szinte már rossz. Szóval iszonyú intenzív. Nekem bejön.
7/8 A kérdező kommentje:
Nahh ezt kipróbáljuk:D Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 13. 20:06
8/8 anonim válasza:
De kíváncsi lennék milyen lehet, ha egy piercinges lány kényeztet orálisan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!