Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hány évesen történt az első csókotok?
Ti hány évesen csólokóztatok először?
Hogyan történt?
Szerintetek hány éves korban "normális"?
15 éves koromban történt egy táborban.
Nagyon jó volt mindkettönk részéröl. :)
Már nemvagyunk együtt.
Szerintem úgy 14-17 között
15F
20 évesen, az első nagy szerelemmel, és természetesen nagyon jó volt, hiszen szerettük egymást. Ez volt járásunk kezdetének pecsétje, romantikus pillanat volt.
Akkor kell, amikor érzed, hogy eljött az idő, nem szabad kényszerből, vagy mert más már csinálta, és az elvárások bla bla
23/F
14 evesen egy olyannal akinek nagyon bejottem de nekem nem tetszett az illeto,de megtortent :))
nem volt rossz igy utolag :)
19 évesen csókolóztam először, és tökéletes volt. A barátom ügyelt mindenre (tóparton történt naplementekor egy padon ülve). Csodálatos élmény, amit sohasem felejtek el. Ahogyan az akkori barátomat sem, habár azóta már új kapcsolatba kezdtem.
Szerintem nincs olyan, hogy normális. Ha valaki sohasem csókolózik, akkor sincs semmi. Nem mindenki akar társat az életben.
ez a kérdés már 1000x volt szerintem:)
és te kérdező neked mikor volt? vagy még készülsz rá?
az csók akkor a legjobb, ha olyannal csinálod akit szeretsz, és rájössz hogy milyen jó csókolózni, én imádok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!