Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek e versről?

Figyelt kérdés

Tekinteted mély benyomást tett bennem

Világról való nézeted sem másképpen

Mosolyod egy ösztönző angyalé

Neved sem egy utolsó hagyaték

A felhők közt vagyunk

Ott ahol szeretetet kapunk

A nap sugara járja át bőrünket

Ott ahol a hit tölti fel lelkünket

Kutyáid ugatnak a távolban

Én meg vagyok mámorban

Fuss hozzájuk leld örömöd

Addig is látok egy örömöt

Esős napok jönnek

Szívembe szerelmet lőttek

Egy angyal volt ki ez tette

Jöjj gyógyítsd be itt helybe

2014. nov. 14. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Helyenként nagyon jól sikerült (gondolom te írtad), máshol viszont nagyon fura az erőltetett rímek miatt. De semmiképpen sem rossz! Gratulálok hozzá, szerintem mindenképpen van hozzá tehetséged, de ezen még egy picit gyúrni kell. :)

17/l

2014. nov. 14. 20:08
 2/3 anonim válasza:

őszinte leszek, szerintem nem jó, nincs stílusa, erőltetett, élvezhetetlen (én szeretem a verseket)

sajnálom! persze ne add fel, ebben is lehet fejlődni :)

2014. nov. 14. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval egyetértek, a rímek nem a legjobbak, én személy szerint azt mondom, hogy inkább ne rímeljen egy vers, de legyen dinamikus, összehangolt és őszinte, ez tényleg kissé erőltetett és szaggatott, de vannak benne jó gondolatok, kiindulópontnak nem rossz :)
2014. nov. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!