Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok erröl a versről? És egy kicsi segitség is kellene!
Ketten vagyunk s osszetartunk
Osszetartunk amig elunk
Ez az osszetartas a szerelem
Legy boldog en draga kincsem
En draga kicsi Kingam
Nagylelku piros rozsam
Mivel te vagy az eletem
Ne felj soha en melletem
Estenkent mindig elgondolkodok
Hogy belem tudnal e szeretni
Belem tudnal ugy szeretni
Mind en beled draga eletem
Sokszor olelnelek en tegedet
S tobbszor csokolnam ajkadat
Sokszor kelnek te melleted
S tobbszor sugnam fuledbe hogy szeretlek
A szived oly sok rejtet rejt
Melyet fel kel fedeznem
Felfedeznem titkaid
S szemed konnyeket ejt
A te szived haromszor osszetort
De ne felled az a mult
S ne felj a jovotol s foleg a szerelemtol
Mivel en melleted allok es vigyazok a szivedre
Tudom oké ékezetek nincsenek ugyis át írom lapra helyesen csak véleményt kérnék :). Első versem... Ja és azt szeretném kérni hogy hogy a bú bánatba írjam meg a végét mármint olyanra gondoltam ahol elmondom hogy tudom hogy ez a vers nem a legjobb es hogy a szerelmet nem lehet leírni versbe. Annyit kérek hogy probáljatok nekem egyet alkotni :P mármint csak ha van kedvetek. Köszönőm előre is!
Nem tudom, hány éves vagy, mennyi idős a lány, de ennél a versnél legfeljebb az igyekezet lehet aranyos, irodalmi értéke, hát... nincs. :) Nem baj, ezen mindenki átesik, a szerelem sok baromságra rá tudja venni a férfiembert. :)
Szerintem ne a Gyakorikérdések költőitől várj segítséget. Olvass nagy költőket, az írásban is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!