Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély új párkapcsolatra annak akit egykor szerettek?
Először is; nagyon sajnálom.. Én annyira szeretem a barátomat, hogyha akármi is történne vele (tegyük fel ugyanaz, mint veled), bármennyire is csúnyulna el az arca, ugyanúgy kötődnék hozzá és szeretném. Nem tudom elképzelni hogyan lehet valakitől csakis a külsejének megváltozása miatt eltávolodni... tényleg sajnálom.
Szerethetnek így is. Persze hogy szerethetnek..! Volt egy barátnőm, aki annyira beleszeretett egy mozgássérült (sánta, bottal járó) ismerősömbe, hogy már 2 gyerekük is van azóta... :) Az ilyen dolgok nem mindenkinél kizáró okok. És ha találsz olyat, aki így szeret meg, annál legalább tudni fogod, hogy ő tényleg azért szeret, aki vagy, nem pedig azért, amilyen - külsőre.
Kitartás kell csak, és minél pozitívabb hozzáállás.. meg persze hogy merj kimenni az utcára.. ! :) Mutasd meg az embereknek hogy nem szégyelled el magad ha megbámulnak, és nem érdekel hogy mit gondolnak rólad. Sok-sok erőt kívánok neked ehhez..! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!