Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis végzős vagyok és arról érdeklődöm, hogy egyetemen van esély tartós, mély párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nyitottnak, kedvesnek, blabla tartanak, jó alakom van stb. nem öntelt,egoista alak vagyok, sőt a legtöbb tekintetben átlagos, csak azt igyekszem mondani h nincs semmi különösebb külső-belső tulajdonságom ami egy kapcsolat ellen van, de még csak nem is csókoloztam soha! Az egyetlen nagy esélyest a nyáron fújta el az "élet vihara", tehát ehhez még egy erős veszteség-élmény is csapódik. Ha vki tud vmit, írjon! 18/f2013. dec. 23. 23:44
1/3 anonim válasza:
Esély mindenhol van, de egyetemen sokkal inkább az össze vissza dugásra.
2/3 anonim válasza:
az én eddigi tapasztalataim szerint sajnos nem... de remélem ez még változik.20L
3/3 anonim válasza:
Annyi esély van rá mint máshol.
A fiútöbbségű műszaki sulikban nyilván több mint egy bölcsész szakon.
Fiúként még annyit tudok hozzászólni hogy azért ilyenkorra mar kezdünk megférfiasodni,megtalálni magunkat és udvarolni,szóval lehet szerencséd :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!