Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon találok olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találok olyan pasit akinek én kelleK?

Figyelt kérdés
A gondom a következö még életemben sose randiztam. Az a baj velem hogy csendes vagyok a fíúk közelében. Lányokkal elvagyok hülyéskedtünk nincs velük bajom. Fíúk közelében meg nem szeretek mindig megszólalni félek hogy hülyeséget mondok,témát sem tudtok felhozni,nem tudok felük úgy kommunikálni,mint a többi barátnőm. Az a baj hogy régen elég sokat bántottak az általánosban és próbálok változni de nem megy:( Járt már valaki hasonló helyzetben,neki sikerült párt találnia. Félek hogy soha nem lesz senkim:( Egy elkeseredett 19/L
2014. nov. 13. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8as vagyok :)

Köszi :3

2014. nov. 13. 19:06
 12/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Nem baj, ha közvetlen egy lány, de nem az a feladata, hogy szórakoztasson. Meg hát gondolom idővel feloldódsz, és akkor már nem okoz gondot beszélgetni.

Az a baj, hogy sok fiúnak is alacsony az önbizalma, és mindenki a másikra vár, hátha lép, vagy legalább valami egyértelmű jelet ad.

Egyébként az írásod alapján elég normálisnak tűnsz, ami manapság már egyre ritkább. Egy ilyen nőre jut tíz pasi, aki bármikor összejönne vele. Kapásból itt a fél GYK felajánlkozna. :)

Egyébként én is szívesen beszélgetnék veled, bár az ilyen online barátságok hamar unalomba szoktak fulladni, de néha akad egy-egy kivétel.

2014. nov. 13. 19:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Kösszönöm hogy normálisnak találsz :)Bárcsak úgy lenne:) Szívesen beszélgettek veled:)
2014. nov. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!