Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvágtam a csiklóm! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvágtam a csiklóm! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy poénból leborotváltam magam OTT(most volt elsőre ilyen) és megvágtam a csiklóm!!! Vérzett és tökre fájt is!!!!Mit csináljaK????Anyukámnak nem merem elmondani mert kinyirna ha megtudná....Nem szereti ha ilyenekröl kérdezem és biztos azt se engedné hogy borotváljam....SZóval most mit tegyek???Mi lesz ha elfertőződik??Vegyétek komolyan mert aggódok....:S 15/L
2010. jan. 27. 23:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
62%
neaggódj az alkohol is tökéletes a célra, de 15 évesen már alukálnod kéne, mert megjelent egy pedo bear is aki az msn cimed felől érdeklődik :D
2010. jan. 28. 00:34
 22/35 A kérdező kommentje:
Mi az a pedo bear?
2010. jan. 28. 00:36
 23/35 anonim ***** válasza:
51%

pedo maci > pedofil

tudod, aki fiatal szűz lányokat megerőszakol. kérdezd meg anyukádat hogy barátkozhatsz-e pedofil férfiakkal

2010. jan. 28. 00:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az, az ilyen 00:41 félék miatt történnek az ilyen balesetek! Ráadásul neked nem alukálni kéne már? Holnap suli!
2010. jan. 28. 00:54
 25/35 anonim ***** válasza:
90%
00:49 azt, hogy kinek mi tetszik ne te döntsd már el. Nem hinném, hogy jogod volna más nőket undorítónak nevezni. Ez a természetes és sok férfi szereti. FÉRFI, nem egy taknyos 16 éves kamaszkölyök aki itt játssza az eszét alvás helyett, mintha akkora hatalmas tapasztalatai lennének.
2010. jan. 28. 01:01
 26/35 anonim ***** válasza:
hát azt biza gyorsan be kell gyógyítani, mert csak roszabb lesz....
2010. jan. 28. 01:20
 27/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell kapkodni, a nemi szervek jellegüknél fogva nagyon gyorsan és hatékonyan gyógyulnak. Kis fertőtlenítés, ne piszkáld és tisztogatsd rendszeresen, nem lesz semmi gond.

Ahoz, hogy elveszítsd a csiklód érzékenységét kb az idegig be kellett volna vágnod, ami egyrészt egy normál borotvával nem is lehetséges, másrészt úgy fájt volna, hogy menten bepisilsz. Úgyhogy emiatt sem kell izgulnod.

Azt meg nem értem, hogy mit kell itt vitatkozni azon, hogy úúú, áááá, divatmajom meg mittudomén. NEKI ÍGY TETSZIK. Vagy ki akarta próbálni? Köze a többieknek? Én azért szeretem ha a barátnőm csupasz, mert orálsexnél sokkal szebb, kívánatosabb és tisztább érzés.

Kislány, te meg azért, mert egyszer megvágtad magad nem kell félni a borotvától. 12 éve borotválkozok (persze én az arcom) és el se hiszed hányszor megvágtam magamat. És? Begyógyul 1-2 nap és meg se látszik. Gondolom ha egyszer megcsúszol a kövön egy cipőben nem dobod ki a cipőt, vagy ha elejted az üvegpoharat nem fogsz onnantól csak műanyagból inni...

Az alapján döntsél ilyen kérdésben, hogy NEKED MI TETSZIK, hogy érzed magad jobban. Ne az alapján, hogy ki mit mond vagy megvágtad-e magad....

ps.: Amúgy a csiklója senkinek sem szőrös, mit kolbászoltál arra a borotvával? :D

2010. jan. 28. 07:41
 28/35 anonim ***** válasza:

16 éves kisfiúnak üzenem, erre szokták mondani: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Te nem nyúlnál szőrös lányhoz?! Szerintem sok lány sem nyúlna hozzád, mert a hozzá állásod is taszító. Tudod a normális lányok nem dugnak 15 évesen.. de nyilván ilyennel még nem találkoztál.

A kérdezőnek meg üzenem, hogy remélem rendbe jön gyorsan.

2010. jan. 28. 10:05
 29/35 nielindi ***** válasza:
55%
ne borotvával maszturbálj.
2010. jan. 28. 10:52
 30/35 anonim válasza:

szerintem ha nincs még pasid és mivel most úgyis tél van ráérsz még borotválni..:) ( bár nyáron azért nem árt..:)

ha meg neked tetszik és így érzed magad jól akkor tedd csak vigyázz magadra, és ne kapkodj mert olyankor vágod meg magad tutira..

2010. jan. 28. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!