Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvágtam a péniszem tövét most mit csináljak?
17/F megvágtam magam a péniszem és a zacskóm közti részen borotválás közben. Nem is lenne gond mert nem nagyon vérzett csak egy horzsolás van ott, de a péniszem nem áll fel. Az eset kb. háromnegyed órája történt. Kell tartanom az impotenciától vagy holnapra már el lehet felejteni??
Kérlek vegyétek komolyan!!! Már neogranormonnal bekentem.
Ne aggodj! Ha bajt okoztal volna, akkor hidd el, nem lennel kepes a szamitogepen pötyögni most!
Amiert nem all fel, az csakis azert van, mert megijedtel! Egyedül arra vigyazz, hogy amig be nem gyogyult a seb, addig ne szexelj, mert azt nem hinnem, hogy fedi az ovszer.
A merevedést nem provokálni kell... Legrosszabb esetben is produkálni.
Nem lesz bajod. Impotensként is lehet teljes életet élni. Tudod, vannak felcsatolható műpéniszek.
Nyugi, most nem csoda, ha nem tudsz produkálni. Szerintem holnap próbálkozz, addigra menni fog.
Ha napok múlva sem menne, akkor lenne érdemes orvoshoz menni, DE biztos, hogy holnap már minden rendben lesz, egy kis vágás begyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!