Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvágtam a csiklóm! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvágtam a csiklóm! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy poénból leborotváltam magam OTT(most volt elsőre ilyen) és megvágtam a csiklóm!!! Vérzett és tökre fájt is!!!!Mit csináljaK????Anyukámnak nem merem elmondani mert kinyirna ha megtudná....Nem szereti ha ilyenekröl kérdezem és biztos azt se engedné hogy borotváljam....SZóval most mit tegyek???Mi lesz ha elfertőződik??Vegyétek komolyan mert aggódok....:S 15/L
2010. jan. 27. 23:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
65%
uhh sajnállak te divatmajom. 15évesen nem való borotva a kezedbe. mindenképp azt tudom javasolni hogy fertőtlenitsd le sebalkohollal vagy betadine-al és kenj rá valami zsíros krémet
2010. jan. 27. 23:54
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi, szépen meg fog gyógyulni. Ha tartasz attól, hogy elfertőződik, akkor vegyél intim törlőkendőt és használd rendszeresen! (Egyik ismerősöm a mellbimbóját vágta meg, és nagyon hamar helyrejött. :P )
2010. jan. 27. 23:54
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
Betadint ra!Nyugi par nap es elmulik.Mas is vagta mar meg ott...
2010. jan. 27. 23:55
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
Ne aggodj, valaki piercinget tetet oda, es nem is nagyon szoktak ra fertotlenitot felirni, az gyogyul a leggyorsabban, a pisi pedig fertotleniti.
2010. jan. 27. 23:56
 5/35 anonim ***** válasza:
83%
tudom,hogy neked elmenni orvoshoz nőgyógyászhoz ijen panasszal ciki, és hogy oldjam meg hogy anyu ne tudja, de ha az a seb elfertőződik(márpedig olyan helyen van ahol minden esélye megvan rá) akkor már muszálj lesz dokihoz menni+ lehet a csiklód elveszti az érzékenységét és mivel hüvelyi orgazmusra a nők kis %-a képes talán egy életre lemondhatsz az orgazmusról. Addig is amíg doki nem lát fertőtlenítsd akár óránkén! betadine, sebre való alkohol és NE kenj rá semmilyen krémet mert nem tudod a pontos összetételüket, lehet, hogy csak ártasz vele és csípni fogja.
2010. jan. 27. 23:57
 6/35 anonim ***** válasza:
81%
csiklóba nem szoktak piercinget,csak fölé :)
2010. jan. 27. 23:58
 7/35 anonim ***** válasza:
73%

hat dragam en mar lattam ami atment (ket kis gomb volt a ket oldalan), lehet valahogy alatta, de remes, azzal meg ne etesd mar szegenyt, hogy le kell mondania az orgazmusrol!!! nincs eleg baja szegenynek?

nem lesz semmi baj, holnapra elfelejted!

2010. jan. 27. 23:59
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha a borotvával előtte nem az ánuszod borotváltad, akkor kevésbé parás a dolog. Remélhetőleg csak egy kicsit megsértetted a bőrt rajta. Az intenzív vérzést a nemi szerv jellege okozza: sok apró ér és ideg.

Holnapra meglátod: ha begyógyultnak tűnik, no para; ha gennyes, akkor orvoshoz kell menni.

Nem kell drótkefével lesúrolnod, mosd le tiszta vízzel, és esetleg egy kis szappannal. Ha van otthon fertőtlenítő szered (Betadine jódoldat), kend be pl. fülpiszkáló segítségével, a sebtől kifelé irányuló mozdulatokkal.

A seb az alsónemű miatt valószínűleg így is kellemetlen lesz, tegyél rá szerintem egy betétet, így a sebből szivárgó nedvet felissza, mintha géz lenne.

Legközelebb jobban figyelj :)

2010. jan. 28. 00:01
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell aggódnod, hacsak nem áll el a vérzés, de ezt nem hiszem.

Ha elállt, akkor be fog gyógyulni és senki nem tudja meg.

Legközelebb jobban vigyázz, de ezt már te is tudod!

Senki sem profi elsőre, ez volt a "tanuló pénz"!

Légysz írd meg a mailemre miért kezdted el! Köszi!

2010. jan. 28. 00:02
 10/35 A kérdező kommentje:

Első hozzászólónak üzenem hogy nem vagyok divatmajom!!!

Uhh ez most komoly hogy nem is lehet orgazmusom ha csúnyán elfertőződik?? Bár nem hiszem hogy hamarosan lesz pasim(eddigse volt) de azért szeretném ezt is megtapasztalni ha lesz....Honnan tudom hogy elfertőződik??Jobban fog fájnI?

2010. jan. 28. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!