Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tetszenek jobban az átlagos, nem tökéletes arcú lányok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
magyarul a karakteres arcú lányok? én is sokszor hallottam, hogy annak "lófeje van" meg egyebek, de nekem sokszor bejönnek az egyedi arcú lányok
2014. nov. 11. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:

hogy irhat valaki akkora szarvasmarhasagot hogy az atlag szamit egyedinek????? konyorgom ha valaki atlag,akkor nem egyedi,es ha valaki egyedi akkor nem atlag ...uristen

egyedi lehet egy kevesbe esztetikus lany,es lehet egy kivetelegesen es kulonlegesen szep leny is.. de egy olyan lany aki ugy nez ki mint a tobbi 1 millio,az rohadtul atlag..

2014. nov. 11. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem ez a plázapi- az átlag, és a másik a különleges, de kinek mi
2014. nov. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!