Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit a mellédumáról meg a sok álszentről?
Azt mondják sokan nem számít a külső. sokakkal elbeszélgetek és itt is nagyon sokan azt írják h az csak másodlagos.
6 társkeresőn meg egyéb helyeken próbáltam neten ismerkedni, minden szuper volt állandóan írtak és válaszoltak is amíg nem, láttak rólam képet, onnantól kezdve senki nem válaszolt többet.
És mielőtt ez általánosításnak vennétek, no igen az, 46 lánnyal jártam így, az ország különböző részeiből, és a korosztály is vegyes volt.
Már úgy gondolom, hogy letehetek arról h lesz valaha is valakim. Életemben 1x jött eddig össze, de mint kiderült az is csak érdek volt, kihasználás.
28/f
11: Pont hogy mi férfiak kérkedünk a logikánkkal, aztán valamelyik barom kitesz egy olyan kérdést, ahol bármennyi nő láthatja az ellenkezőjét is.
Mi ezen az érdekes? Csak nem te írtad ki?
Azt nem mondtam, hogy probléma az hogy valakinek számít a külső, ez okés teljesen rendben van, nekem is számít.
Csak maga a tény a probléma, hogy mindenki elutasít, és mielőtt kérdeznétek nem cicababáknál próbálkozok.
Egyébként igen, direkt próbálkoztam már túlsúlyos lányoknál is, olyanoknál is próbálkoztam akik nekem abszolút nem tetszettek, direkt kíváncsiságból. De a válasz ugyanaz volt.
Szóval elképzelhető, hogy hagynia kéne a párkeresést a magam fajta embereknek a francba?
Hogyan próbálkozol azt elárulnád?
Csak kíváncsi vagyok. Szóval mi számít neked annak?
Istenem....Már milliószor el lett magyarázva ez a dolog, mi a f..szomat nem lehet ezen megérteni? Komolyan ennyire fogyatékosok egyesek?
A külső F-O-N-T-O-S. Mindenkinek.
Aki tagad, az álszent. Kész, ennyi.
DE!
Tegyük fel, van két nő.
Az egyik külsőre az álmaitok nője, de egy r..banc.
A másik nem álmaid nője. Szép nő, tetszik nektek. Belsőre pedig hasonlít a tökéletesre.
Na, ki melyiket választja? A vagy B verzió?
Egyetértek azzal aki azt írta hogy szemelyes ismerkedesnel nem számít. Ez nálam is igaz, volt már egész csúnya pasim is. De őt is előbb ismertem minthogy bármi is lett volna köztünk. Nem is e celból barátkoztunk.
Viszont aki neten keres társat -már bocsánat a kifejezésért - de az olyan mintha csak valami árut keresne, ahol elsődleges a külső. Mert nyilván senki nem akar egy olyanra időt fordítani, hitegetni, aki nem tetszik neki. Bevallom én se tenném... Viszont részben emiatt se szeretem a társkeresőt, soha nem is próbáltam, inkább a személyesben hiszek. Eddig minden barátomat így ismertem meg, legtöbbjüket nem is párkeresés céljából, csak haverok, barátok voltunk, aztán kialakult. Szóval inkább próbáljatok meg ti is szemelyesen ismerkedni, sztem nagyobb sikerrel járzok majd :) (hobbi, szakkör, bármi ami érdekel, keress egy olyan csoportot :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!