Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne ez hosszútávon ha csak a belső tulajdonságai miatt vagyok vele?
Figyelt kérdés
Vagyis hogy külsőleg egyáltalán nem az esetem, azelőtt még nem foglalkoztam vele de manapság kezdem látni hogy nagyon nem vonzódom hozzá, nem illünk össze se ízlés se öltözködés szerint és elég hülyén nézünk ki nyilvánosan, én is kínosan érzem magam. Ha az öltözködést nem is nézem még alkatra sem tetszik.ma 12:16
2/34 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy NEKTEK működne-e hosszútávon? Mik lesznek a lottó ötös számok?
Én el tudom képzelni, hogy közösen elkezdtek sportot, alakformálást, meg stílustanácsadáson részt venni. Ha nyitott rá, akkor miért ne lehetne ebben fejlődni?
Vagy elkezdesz valaki mást keresni, aki jobban megfelel az ízlésednek.
4/34 anonim válasza:
Hogyan működne már amikor lenézed, kínosan érzed magad mellette?
7/34 anonim válasza:
Teljesen vállalható ha a belső tulajdonságait szereted.
Ne foglalkozz a külsőségekkel.
8/34 anonim válasza:
Az öltözködés a legkevesebb, új ruhákat akármikor vehet az ember. A probléma az, hogy nem vonzódsz hozzá. Idővel ez kiütközik, hiszen akár munkában akár baráti körben megismerhetsz olyat aki épp passzol az elvárásaidnak úgy ahogy külsőre és belsőre is. Ilyenkor fordul elő az, hogy elkezdenek nyitni a harmadik úgymond idegen fél felé de ha nem is nyitni nyilván jobb lehetőségnek könyvelnéd el. A vége az lenne, hogy vagy megcsalod a mostani párod vagy pedig szakítasz vele. A véleményem szerint a tisztességesebb út a legjobb. Ha nem érzed ezt a kapcsolatot menthetőnek és valóban nem látsz benne semmi olyasmit ami miatt maradhatnál és dolgozhatnátok a kapcsolatotokon akkor szakíts vele.
9/34 anonim válasza:
Ha nem tetszik, nem vonzódsz hozzá, nem fog működni.
Ha csak a belső tulajdonságait becsülöd, jó barátok lehettek.
Egy párkapcsolathoz fizikai vonzódás is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!