Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne ez hosszútávon ha csak a belső tulajdonságai miatt vagyok vele?
Figyelt kérdés
Vagyis hogy külsőleg egyáltalán nem az esetem, azelőtt még nem foglalkoztam vele de manapság kezdem látni hogy nagyon nem vonzódom hozzá, nem illünk össze se ízlés se öltözködés szerint és elég hülyén nézünk ki nyilvánosan, én is kínosan érzem magam. Ha az öltözködést nem is nézem még alkatra sem tetszik.tegnap 12:16
11/34 anonim válasza:
Igazából ez sem fest objektív képet, hogy csak a rossz tulajdonságokat írod le. És mik a pozitívumok?
12/34 anonim válasza:
Ugye, hogy számit a külső is? Azt viszont nem értem, ha külsőleg abszolut semmi sem tetszett benne, mért jöttél vele össze? Nem azt mondom, minden kelljen benne, hogy tetszen tetőtől talpig, de ha semmi sem, hiba volt összejönnötök.
13/34 anonim válasza:
Én azt mondom ha igy érzel nem fog működni. Én több mint 20 éve együtt vagyok a ferjemmel és még mindig tetszik nekem. Ha nem igy lenne a szex is nehezen menne. A külső megfog a belső megtart. De ha igy érzed magad mellette akkor nem férfi ként tekintesz rá és nem leszel boldog mellette. Bárki bármit is mond bizonyos szintig a külső is fontos.
Miért jöttél össze vele ha ennyire nem tetszik?
14/34 A kérdező kommentje:
Ugy ereztem hogy mindenki aki az esetem belsore romlott ember, legalabbis olyanokkal talalkoztam. Ezert adtam eselyt
tegnap 14:29
15/34 A kérdező kommentje:
En sosem allitottam hogy a kulso nem fontos de vele pont kivetelt tettem.
tegnap 14:29
16/34 anonim válasza:
Kár volt. Mint látszik nem elég a jó belső.
17/34 A kérdező kommentje:
De az megis milyen hogy valakit azert dobsz mert megsem vonzodsz hozza, erre nekem soncs hatasom meg neki se
tegnap 14:36
18/34 anonim válasza:
Szerelmes vagy belé? Ha a válasz nem, akkor azért szakítasz mert nem vagy szerelmes. Ennyi kisszivem, tudom nem könnyű dd idővel még nehezebb lesz. Ha már undort is érzel.
19/34 A kérdező kommentje:
De az nem szerelem ha valakivel azert vagy mert kivulrol tetszik, hanem allitolag az amikor a masikert vagy vele, a belso tulajdonsagai miatt meg ahogy banik veled
tegnap 14:47
20/34 anonim válasza:
Igen ez pontosan igy van de akkor miért érzed azt amit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!