Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as egyedülálló anyukák tényleg ennyire elkeseredettek?
Figyelt kérdés
21 vagyok, és már szinte vadászom őket. Vagyis nem, ez rossz kifejezés. Csak eléjük dobom a csalit, ők pedig futnak egy kis flört és odafigyelés után.
Tényleg ennyire félnek a magánytól a nők és bármit megtesznek egy kis törődésért? (igen, ez alatt szexet értek)
2014. nov. 8. 14:40
12/17 anonim válasza:
így vannak,mert a korosztályuk a jobb nőkre hajt,és a fiatal pnákat hülyíti.
az elkeseredettség meg nagyon jó dolog,egy igazi lehetőség a másikban,minden téren.Használd ki.
13/17 CptTomato válasza:
Váhá mennyi kanos kisfiú....remélem megköszönitek majd a hölgyeknek hogy beavattak titeket, és egy szál rózsát azért nem árt vinni ha már nálla kerül sor az ilyesmire, mert haza ugyen anyu meg apu miatt nem lehet, kocsiba meg ha van akkor ő nem fog bele menni :D
14/17 A kérdező kommentje:
# 11
Csak ne hagyd, hogy megtartson.
2014. nov. 8. 14:55
15/17 anonim válasza:
30-as nő elfogadja az étlapon szereplő friss husit. Oké, de hol itt az elkeseredettség, nem értem?
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel de mondjuk nem is érdekel a használt áru.
17/17 anonim válasza:
Én se tapasztalom, de én nem is kezdek olyan nővel, akinek már mástól van gyereke!
Nekem sincs, neki se legyen. Ez gondolom azért lehet alap elvárás részemről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!