Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as egyedülálló anyukák tényleg ennyire elkeseredettek?
21 vagyok, és már szinte vadászom őket. Vagyis nem, ez rossz kifejezés. Csak eléjük dobom a csalit, ők pedig futnak egy kis flört és odafigyelés után.
Tényleg ennyire félnek a magánytól a nők és bármit megtesznek egy kis törődésért? (igen, ez alatt szexet értek)
Nálam még nem próbálkoznak, úgyhogy annyira nagyon elkeseredettek nem lehetnek.
Milyen csalit dobsz eléjük? Pénz?
Mákod volt ... nem nem elkeseredettek.
Maximum unatkoznak.
Bár hazudnék ha azt mondanám nem volt partnerem a 30-40es korosztályból de azért akik ilyesmire hajlandóak igencsak a kisebbség.
# 3
Forgasd jól a lapokat és rábukik. 18 voltam, amikor az első térdelt előttem. Hajrá;)
# 4
Biztosan felmerült volna, ha így lenne. És akkor ezt olvastad volna a leírásban:)
Én úgy látom, hogy inkább a második "tinikorukat" élik sokan. Többet adnak magukra, szexisen öltöznek, önérzetesebbek lesznek, és igen, néha beújítanak egy-egy fiatalabb pasit úgy lazán.
De komolyabb kapcsolatra már nagyon megválogatják, kit válasszanak, ha egyáltalán még választanak valakit.
# 8
Álmomban 2 ikerpárral gyűröm a lepedőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!