Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet szeretni egy nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni egy nőbe az intelligenciája és a lelke/kedvessége miatt? Ritka az ilyen nő?

Figyelt kérdés

Azt hiszem beleszerettem egy nőbe.

Külsőre elvileg nem az esetem, bár nem zavar, eléggé túlsúlyos, de amúgy jó alakja van.

Viszont az arca szép, kedves és a szemei csodálatosak, pláne, ha mosolyog (és általában nagyon vidám).

Nem gondoltam túl sokra mikor összejöttünk, de 2 hónap alatt elkezdtek "fura" érzéseim lenni.

Szóval a külsőről már írtam, a belső pedig, nagyon sokoldalú, széles az érdeklődési köre, sok nyelvet beszél, okos, bármiről lehet vele értelmesen beszélgetni, nagyon belevaló, vagány, de ugyanakkor kicsit félénk és visszahúzódó is, nehezen lehet a bizalmába férkőzni. A lelke olyan, mint egy galambé, legszívesebben az egész világot átölelné minden nap, ez hihetetlen. Mindenkivel kedves és figyelmes, szeretik az emberek. A humorérzéke szuper, szétröhögjük magunkat gyakran. Nem hisztis, nagyon megértő és odaadó, szóval még sorolhatnám a pozitívumokat.

Csak nekem ez a furcsa, hogy testileg annyira nem vonzott (mondjuk a szex az valami elképesztő vele és például erre annyira nem számítottam), akkor mégis hogyan keveredhettem ebbe bele ennyire (azt hiszem).

Ő 32, én 33f.

2014. nov. 7. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
egyik haveromnak ugyan ijen csaja van en sem ertem aztmondja szereti szal jah gondolom lehet.
2014. nov. 7. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt a példa rá, lehet, csak kell hozzá érettség.

Tedd ugyanolyan boldoggá amilyenné szeretnéd hogy ő is tegyen, és tesz is, hajrá, sok boldogságot!

2014. nov. 7. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A párom állítólag pont így volt velem. Bár azóta már mondta, hogy azért nem bánná, ha jobban ügyelnék a súlyomra, de így is szeret. Mert pont így képzeli el élete társát, a gyerekei anyját. Ebből kiindulva simán lehet ilyen :)
2014. nov. 8. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!