Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy férfi/fiú, akinek nincs, vagy kevés az érzelmi intelligenciája?
Saját szavakkal, példákkal jellemezzétek a viselkedést, jeleket.
Csak kérdezem.
Van ilyen ismerősöm.
Egyszerűen bunkó,nem érzi a hatarokat,idegesítő,egoista.
Állítólag nem empatikusak,de fogalmam sincs,hogy miként lehet megmondani,hogy valakinek alacsony-e.
Én nem hiszek az ilyen felmérésekben.Szerintem ezek arra jók,hogy beskatulyázzunk mindenkit és ne kelljen időt fordítanunk arra,hogy megismerjük a másikat mondván,hogy nem érdemes,mert X vagy Y ilyen.Szerintem,ha valaki nem törődik másokkal,vagy nem tudja megvigasztalni például a másikat,annak rengeteg oka lehet és nem abból indulnák ki,hogy az az ember selejtes,hanem megpróbálnám kideríteni,hogy miért olyan,amilyen,mert bármi állhat mögötte és az emberek változhatnak,hogy ha valaki rámutat,hogy mi az,amin változtatniuk kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!