Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomlexusom van. Ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomlexusom van. Ebből később lehet valami?

Figyelt kérdés

Apakomlexusos vagyok és beleszerettem az osztályfõnökömbe. Kilencedikes vagyok így õt még csak pár hónapja ismerem. Õ 20 évvel idõsebb nálam (35 éves) és az is meglehet, hogy õ is érez irántam valamit. Ezt onnan vettem észre, hogy velem teljesen másképp viselkedik, mint a többiekkel. (Mivel evangélikus iskolába járok így muszály magázni a diákokat, engem tegez [de csak engem], ha csinálok valamit szünetekben pl.:rajzolok akkor direkt odamegy hozzám és hosszan nézi, hogy mit csinálok [ezt is csak velem teszi], ha dolgozatot írunk és valamit nem tudok odajön és elmondja a megoldást [nem mindet]).

Már az osztálytársaim is észrevették, hogy velem ilyen módokon kivételezik.

Tudom, hogy míg suliba járok addig nem lehet köztünk semmi, mivel az állásába is kerülhet.

Ebbõl lehet valami, miután kijárom a sulit?

#tanár #szerelem #diák #apakoplexus
2014. nov. 7. 19:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jajj..:) Komolyan nem értem,miért zúgsz bele egy olyan férfiba,aki az apád lehetne.Hagyd békén,ha kiderül,hogy egy diákjával kavar,kirugják.
2014. nov. 9. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy tanár kedves, meg érdeklődő, esetleg kedvez neked néha, az nem jelent semmit. Ezt tanárként mondom. Ha normális ember akkor sosem lesz köztetek semmi.Ez csak egy munka. Ne éld bele magad a dologba..Egyébként eszembe jutott erről, hogy középiskolásként én is szerelmes voltam a töri tanáromba, aki amikor meglátta, hogy szépen rajzolok ajánlott nekem munkát a Régészeti Múzeumban..és rengeteget lógtunk együtt, söröztünk ilyesmi..persze sosem volt semmi..én három évig oda meg vissza voltam érte..de végül egy másik csaj miatt, akivel valóban összejött kirúgták..Most, így visszagondolva örülök, hogy nem volt köztünk soha semmi, hogy nem használta ki a helyzetet, a naivságomat..De azért szép dolog egy ilyen plátói szerelem, és sokat alakít az emberen..De szerintem felejtsd el a dolgot, inkább a saját korosztályoddal ismerkedj..:)
2014. nov. 17. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!