Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan csak én vagyok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Elegem van 18 éves létemre nem sikerül egy normális csajt se felszednem pedig nincsenek nagy hibáim csúnyának nem mondanám magam inkább átlagkinézetű vagyok szeretem a metal zenét az őszinteséget foglalkozom egy kicsit ezoval és pszcihológiával az öltözködèsi stílusom pedig elegáns fogalmam sincs hogy ezek miatt mért nem találok egy az átlagnál egy kicsit szebb és normális lányt

2014. nov. 6. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az atlag nem eleg sajnos atlagosan csak a tenyleg ronda csajoknal van barmi esejed ugyis az ofset kb +3 tehat ha te atlag vagy pl 5 akkor max 2 nagyon jo esetbe 3as csajnal van barmi esejed 18 evesen mert utana ez mar igaz ha meggazdagszol.
2014. nov. 6. 23:05
 12/13 anonim válasza:

Rohadt idegesítő volt elolvasni a tagolatlan mondatodat. Kifejezetten fárasztó volt. Én 17 éves normális felfogású, átlagos kinézetű, ápolt lány vagyok -nem önpromó- és abból a gyér információhalmazból amit közöltél semmi sem vonatkozott a személyiségedre, nekem az írásképed beszélt -már amennyire internetes felület lehetővé teszi ezt-.

Nekem te egy unszimpatikus, idegesítő mértékben panaszkodó srácnak tűnsz.

Ui. Nekem sem volt eddig barátom, és tudom, hogy nem ilyen oldalon, 10 átlagos dolog felsorolása után kapok választ arra, hogy miért. Te ismered saját magad és a környezeted "minőségét" -emberek személyisége, létformája, stb...-

MIÉRT KELL MINDENKINEK ITT SÍRNIA ISTENEEEM!!! :DDD

2014. nov. 7. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
csökkentsd az elvárásaidat.
2014. nov. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!