Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a lánynak akivel kialakulóban van a kapcsolat, hogy régen öngyilkos akartam lenni?

Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam is vele, és egy darabig másra se tudtam gondolni. De én túl vagyok már ezen, és nem akarok meghalni. Vannak céljaim. A régen, 2013 nyarát takarja.
2014. nov. 6. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De mindennek megvan a megfelelő ideje, és ez nem az ismerkedős időszakhoz tartozik. Bocs, de én se mondanám el rögtön az ismerkedős szakaszban, hogy a családunkból valaki pszichés beteg. Ráadásul ha neked is hajlamod van az ilyenre, ez még vissza is térhet, ha olyan hatás ér. Azt meg csak olyan ember tudja megfelelő helyén kezelni, aki JÓL ismer (más könnyen meghátrál, csak mert megijed, és nem tudja, mit csináljon), és esetenként baromi nehéz türelmesnek maradni pszichés beteg ember mellett még úgy is, hogy jól ismered.
2014. nov. 6. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én biztos tudni akarnám, hogy a páromnak volt-e már öngyilkossági kísérlete. Az ok egyszerű, aki egyszer megpróbálta, annak nem lesz nehéz másodszor se. Úgy fogalmaznék hogy az öngyilkosság is egy fajta probléma megoldó módszer. Saját magamról tudom hogy ha valami nagyobb problémám van, akkor az első gondolataim között előkerül hogy végezni kéne már magammal.

Te se tudsz ebből menekülni szerintem, max csak áltatod magad, aztán jön valami gebasz és befigyel a gondolat. Ezt onnan is gondolom, mert feltetted itt a kérdést. Ha tényleg lezártnak tekintenéd azt az időszakot, akkor szarnál rá, nem agyalnál már rajta, nem jönnél fel ide megkérdezni idegen emberektől mit tegyél.

2014. nov. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!