Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy osztálytársam. Mit tegyek? SOS!
Tetszik egy osztálytársam.Most ismertem 2 hónapja mivel 9.-ek vagyunk.Eleinte egyáltalán nem tetszett.Aztán kiderült, hogy ugyanakkor van a szülinapja mint nekem és ezért rá írtam poénból a facebookon. Azóta folyamatosan beszélünk ő is ír én is írok neki.A suliban is nagyon sokat beszélünk sokszor odajön hozzám és amikor azt hittem mindig hogy csak a barátnőmhöz el mondta hogy nem mert mindig hozzám jön oda:) . És valahogy elkezdett megtetszeni. De semmi esélyt nem láttam hogy ő is így érezzen.
Amíg a barátnőm oda nem ment hozzá hogy elkezdje faggatni hogy mit gondol rólam stb. (természetesen én erről semmit nem tudtam). Aztán elmondta hogy miről beszéltek: rólam kérdezgette. És azt mondta neki a fiú hogy nagyon tetszem neki,össze jönne velem DE jelenleg nem akar barátnőt mert már volt neki 6. És nem tudom hogy mit tegyek mert ő nem tudja hogy én ezt tudom. Viszont azt már igen hogy nekem is tetszik ő viszont nem tesz semmi sőt azt is mondta hogy a múltkori bulin annyira részeg volt hogy smárolt egy lánnyal.
Segítsetek kérlek!
Mit tegyek? Miért viselkedik tul. "sehogyan se" ha tetszem neki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
15/L
ez történt eddig de mos tmár egyre többet vagyunk "együtt" persze az osztállyal is,de volt le akartam menni a ruhatárba ő meg azt mondta jön velem és csak ketten,ill.átölelget,mikor rossz kedvem volt nagyon sokszor próbált felvidítani és volt hogy el mehetett volna barátnőmmel enni de mondta hogy nem mert még megvár engem :)
és nagyon sokat néz a szemembe is
de még mindig nem tudom mit tegyek!! kérlek segítsetek!!!
Köszönöm!
de annyi még van hogy most mellé ültem de így se tudom mit tegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!