Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van köztem és az osztálytársam között?
9edikes vagyok 15 eves lany es az egyik fiu osztalytarsammal nem tudom mi is a helyzet.
Elso napokban, hetekben tolem balra elottem ult, gyakran pillantgot hatra fele tobbszor talalkozott tekintetunk stb.
Aztan ultetes volt es most a hatrabb ul 2 padsrorral de nincs nagy tavolsag koztunk mert kicsi az osztaly.
Szunetekben ha a beszelek a padomnal a baratimmal figyel, de nem szol, barmit mondok figyel, de kulonosebben nem beszelgetunk, nem vagyunk baratok csak siman osztalytarsak.Csak nem tudom mire velni ezeket a dolgokat, ti mit gondoltok milyen "kotodes" lehet koztunk?
Elso nap nekem valahogy o kitunt a tobbi fiu kozul, valahogy o mas volt, aztan azota figyelgetem, persze csak ovatosano.
Nem tudom mit gondol rólam meg amugy miért van igy ahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!